Oldal frissítése

Maxwell & Williams SPICE IT UP BAMBOO fűszertartó

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Maxwell & Williams SPICE IT UP BAMBOO fűszertartó

A Maxwell & Williams Spice IT UP fűszertartó 16 rekesszel rendelkezik, amelyek strapabíró üvegből készültek. A csomag tartalmaz egy praktikus bambusz forgó állványt természetes megjelenéssel. Kényelmesen helyezd bele a fűszereket a fűszertartóba, és a forgó mechanizmusnak köszönhetően mindig kéznél lesznek a fűszerek. Az üvegcsék átlátszóak, így a fűszerek gyönyörűen mutatnak bennük. Az üvegek műanyag fedele öt lyukkal rendelkezik, amelyek segítenek a fűszerek adagolásában. Természetesen le lehet csavarni a fedelét, így az összes fűszer felhasználható, vagy elmosható és feltölthetőek az üvegcsék. A csomag nem tartalmazza a rekeszekbe való fűszereket! 

A SPICE IT UP legfontosabb jellemzői

  • 16 darabod szett, strapabíró üvegből készült
  • Bambusz forgó állvánnyal
  • Elegáns és jól elrendezett fűszertartó
  • A fedele egy 5 lyukú műanyag dugó

Megjegyzés: A fűszertartó fűszerek nélkül érkezik, ha azonban mégis tartalmaznának a rekeszek, akkor az egy régebbi szállítmány része. Ezért javasoljuk, hogy ürítse ki és töltse fel újra fűszerekkel. 

Kód:  MAXWI018
Termékszám:  WE11018
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15