Oldal frissítése

Maxwell & Williams DIAMONDS Kínáló tál

5 6 értékelés
9 090 Ft

Maxwell & Williams DIAMONDS Kínáló tál

Díszítsd asztalod az időtlen design-al rendelkező Maxwell & Williams Diamonds tortaállvánnyal. Az állvány 3 emeletes, amelyeken különböző finomságokat szolgálhatsz fel. Kiváló minőségű ausztrál porcelánból készült, amely használható mikrohullámú sütőben, valamint mosogatógépben mosható.  

Főbb jellemzői

  • Az állvány kiváló dekoreleme lehet minden asztalnak
  • 3 szintje elegendő helyet biztosít a különböző finomságok számára
  • Ausztrál porcelánból készült tányérok
  • Méretek: 36,5 x 25,5 cm

Stílusos vendégváró

A Maxwell & Williams állvány egyetlen asztalról sem hiányozhat. Segítségével stílusosan várhatod a vendégeket. 3 emeletes, így rengeteg helyet nyújt. A porcelán tányérok mosogatógépben moshatóak, és mikrohullámú sütőbe is helyezhetőek. Az állvány 36,5 cm magas és a legszélesebb tányér átmérője 25,5 cm. 

Paraméterek

Anyag

Anyag Porcelán

Tulajdonságok

Jellemzők Markolat, Emeletes
Emeletek száma 3
Szín Fehér
Kód:  MAXHR001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DV0027

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15