Oldal frissítése

Zopa nyakpárna

4,2 12 értékelés
4 590 Ft

Zopa nyakpárna


Nagy lelkesedéssel beülsz az autóba, hogy a régóta várva várt nyaralásra indulj. Csak néhány perc telik el és a hátsó ülésről már hallod is a kérdést, "Mikor leszünk ott?". A ZOPA nyakpárnának köszönhetően a gyermekek élvezni fogják az utazást. A kellemes, puha memóriahab töltet tökéletesen alkalmazkodik a gyermekhez, a mosható huzattal pedig biztosan a szülők is meg lesznek elégedve. Akár hosszú útra indulsz külföldre, akár rendszeresen autóval mész vásárolni vagy orvoshoz a gyerekekkel együtt, a nagyméretű ZOPA nyakpárna mindig jó szolgálatot tehet.

A nagyméretű ZOPA gyerek nyakpárna legfontosabb jellemzői

  • A ZOPA nyakpárna jól megtámasztja a gyermek fejét alvás közben
  • A puha memóriahab tökéletesen alkalmazkodik a gyermekhez
  • A nyakpárna levehető huzattal rendelkezik
  • A kellemes frottír anyagból készült huzat 30 °C-on, kímélő programmal mosható
  • Modern kialakítású nyakpárna
  • A nyakpárna két vége a patentok segítségével egymáshoz rögzíthető
  • A ZOPA nagy nyakpárna kiváló minőségű és tartós anyagokból készült

Édes álmok egész úton

A ZOPA nyakpárna kiváló támaszt biztosít a gyermek fejének, akár alszik, akár ébren van. A puha memóriahabnak köszönhetően teljes mértékben alkalmazkodik a gyermek aktuális igényeihez, és maximális kényelmet biztosít a gyermeknek az utazás során. A nyakpárna levehető huzata könnyen tisztítható, kímélő programmal mosható.

Hagyomány, design és biztonság

A ZOPA évek óta olyan termékek gyártására specializálódott, amelyek figyelembe veszik a gyermekek igényeit, ezáltal megkönnyítik a szülők dolgát, hogy legdrágább kincsükre minél jobban vigyázhassanak. A hangsúlyt nemcsak a modern designra helyezik, hanem a gyermekek biztonságára is. A ZOPA termékek ezért megfelelnek a szigorú EN szabványoknak. A gyermekek biztonsága érdekében csak jóváhagyott gyermekbiztonsági eszközök használata ajánlott.


Paraméterek

Anyag

Anyag Memóriahab

Jellemzők

Jellemzők Mosható huzat, Nyak és fejtámasz, Kellemes anyag, Autóval, vonattal, repülővel stb. történő utazáshoz
Kód:  BABY7930
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595114443062
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05