Oldal frissítése

ZÖLD GYÓGYÁSZAT Sampon halvány és sérült hajra Kamilla 350 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZÖLD GYÓGYÁSZAT Sampon halvány és sérült hajra Kamilla 350 ml

A GREEN PHARMACY sampon, amely népszerű a növényi kivonatokkal, káros parabén és színezékek nélkül, biztosítja az Ön halvány és sérült hajáinak egészséges, szép és természetes ragyogását. A kamilla kivonat feszesítő és gyulladáscsökkentő hatású, regenerálódik, enyhíti a fejbőr irritációját és viszketését , táplálja a szőrtüszőket. Tartalmaz olyan flavonoidokat, amelyek harcolnak a szabadgyökök ellen. A C-vitamin természetes antioxidáns hatású és a B3-vitamin javítja a fejbőr állapotát. A hajad fényes lesz, csillogó, rugalmas és jól hidratált. Ebben a növényi samponban, amit az anya természete biztosít, összegyűjtik.

Főbb jellemzők Shampoo GREEN PHARMACY Camomile

  • Sampon ZÖLD TAKARMÁNY Kamóla halvány és sérült hajra
  • Tartalmaz kamilla kivonatot, C-vitamint és B3-at
  • A haj erősíti és regenerálja, nyugtatja és táplálja a fejbőrt

Használat:
Alkalmazzon kis mennyiségű sampont a nedves hajra, habra és finoman masszírozzon a fejbőrre.Alaposan öblítse le. Ismételje meg, ha szükséges.
Összetétel:
Aqua (tisztított víz), nátrium-lauril-szulfát, cocamidopropil-betain, nátrium-klorid, cocamid-DEA, PEG-7 gliceril-kókusz, poliquaternium-10, kamomilla recutita kivonat, parfüm, citromsav, metilizotiazolinon, propilénglikol, CI 19140


Összetétel

Víz, Myreth nátrium-szulfát, Kókuszamidopropil-bétain, DEA kokamid, Lauril-glükozid, nátrium-klorid, PEG-12 Dimethicone, Panthenol, Polyquaternium-10, Chamomilla Recutita virágkivonat, Parfüm, Propilénglikol, Citromsav, Nátrium-benzoát, Benzil-alkohol, Metil-klór-izotiazolinon, Metilizotiazolinon

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Szilikonmentes, Szulfátmentes, Természetes összetevőjű, Vitaminos

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Haj típusa

Haj típusa Finom szálú, Sérült, Gyenge és ritkuló

Űrtartalom

Űrtartalom 350 ml
Kód:  VLS842
Termékszám:  5904567050278
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20