Oldal frissítése

ZIAJA Manuka Tree Hámlasztó paszta 75 ml

4,8 12 értékelés
1 990 Ft

ZIAJA Manuka Tree Hámlasztó paszta 75 ml

Mattítsd el egyszer és mindenkorra a hiányosságokat, és élvezd a szép és tiszta bőrt. A ZIAJA peeling paszta a manuka fa kivonatait tartalmazza, amelyek egyedülállóak antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásuknak köszönhetően. A paszta segítségével könnyen eltávolíthatod a felesleges faggyút és megtisztíthatod az eltömődött pórusokat. Próbáld ki a a peelinget normál és zsíros bőrön, amely hatékonyan harcol a pattanások és a mitesszerek ellen. Használatának köszönhetően bőröd tökéletesen tiszta és hidratált lesz.

A ZIAJA Manuka Tree peeling paszta legfőbb előnyei

  • Eltávolítja a felesleges faggyút
  • A Ziaja Manuka Tree peeling paszta normál és zsíros bőrre alkalmas
  • Hatékonyan harcol az akne ellen
  • Megtisztítja az eltömődött pórusokat és összehúzza őket
  • Segítségével megszabadulhatsz a mitesszerektől

Használati útmutató:
Vigyél fel kis mennyiségű pasztát a tiszta kezekre, és oszlasd el tenyereddel a bőrön. Ezután mosd meg arcod a pasztával, és öblítse le. Kerüld a szem területét.

Összetétel:
aqua, hydrated silica, glycerin, polyethylene, sodium laureth sulfate, titanium dioxide, cellulose gum, panthenol, illite, propylene glycol, leptospermum scoparium leaf extract, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, diazolidinyl urea, methylparaben, propylparaben, parfum, benzyl salicylate, hexyl cinnamal, limonene, linalool


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Normál, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml

Ajánlott

Ajánlott Arcra

Hámlasztás intenzitása

Peeling intenzitása Mély

Használat

Használat Nőknek
Kód:  KSPL2251
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5901887029687
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05