Oldal frissítése

ZIAJA Mamma Mia Terhességi csík elleni krém 270 ml

4,9 9 értékelés
2 790 Ft

ZIAJA Mamma Mia Terhességi csík elleni krém 270 ml

Hirtelen változott a súlyod a szülés előtt vagy után, vagy terhességi csíkoktól szenvedsz? Vagy éppen meg szeretnéd előzni a kialakulásukat? A Ziaja terhességi csík elleni krém fokozza a kötőszövetek kohézióját, csökkenti és világosítja a már kialakult csíkokat és megakadályozza azok kialakulását, mindezt az ázsiai gázló kivonatnak köszönhetően. A Ziaja krém serkenti a sejtmegújulást, erősíti a kollagén és elasztin rostokat, lelassítja a bőr öregedési folyamatát, javítja a bőr feszességét és rugalmasságát. A terhesség 4. hónapjától ajánlott megelőzésre.

A Ziaja Terhességi csík elleni krém főbb jellemzői

  • A Ziaja terhességi csík ellen krém világosabbá teszi és csökkenti a csíkokat, és megakadályozza azok megjelenését
  • Alkalmas terhesség alatt, a 4. hónaptól kezdve, a szülés és hirtelen súlyváltozás után
  • Ázsiai gázló kivonatot tartalmaz
  • Serkenti a sejtek megújulását és erősíti a kollagén és elasztin rostokat
  • Lassítja az öregedési folyamatot, javítja a bőr rugalmasságát és feszességét

Használat:
Masszírozd be naponta 1-2 alkalommal a csíkok kialakulására hajlamos bőrfelületre, azaz a has, a mell, fenék és csípő környékére. Addig masszírozd, amíg fel nem szívódik. A legjobb eredmény elérése érdekében rendszeresen használd. Ne használd a császármetszés utáni hegen.

Összetétel

Aqua (Water), Dicaprylyl Ether, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glicerin, Isopropyl Myristate, Metilszilanol-hidroxi-prolin-aszpartát, Propylene Glycol, Centella Asiatica levélkivonat, Cetearil-alkohol, Dimetikon, Trilaureth-4-foszfát, Panthenol, Retinyl Palmitate, Sodium Polyacrylate, Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfüm (Fragrance), Linalool, Limonene, Citronellol, Sodium Hydroxide.

Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Krém

Rendeltetés

Meghatározás Test

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Hatás

Hatás Stria elleni
Kód:  BABY8445
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5901887027928
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10