Oldal frissítése

ZIAJA Mamma Mia Lanolin mellbimbóvédő krém 15 g

5 8 értékelés
1 690 Ft

ZIAJA Mamma Mia Lanolin mellbimbóvédő krém 15 g

Figyelmedbe ajánljuk a 15 g-os Ziaja Mamma Mia krémet, amely a mellbimbó ápolására alkalmas a terhesség és a szoptatás ideje alatt. Táplálja és hidratálja a bőrt a mellbimbó környékén, ezáltal csökkenti az irritációt a szoptatás során. A krém 100% lanolint tartalmaz, amely puhít, hidratál és akár a tömegének 50%-ának megfelelő vizet képes felszívni. A bőr tökéletesen magába szívja, kitölti a lipid gátat és megakadályozza a vízvesztést. Hatékonyan hidratálja és táplálja az érzékeny bőrt. A kezelt terület sima, rugalmas lesz, fájdalmas repedések nélkül. A szoptatás ideje alatt is segít megelőzni az irritációt. Nem tartalmaz tartósítószert, parfümöt és színezéket. A krém minden bőrtípushoz alkalmas.

A 15 g-os Ziaja Mamma Mia Lanolin krém legfontosabb jellemzői

  • Ziaja Mamma Mia krém a mellbimbó ápolásához
  • 100% lanolint tartalmaz
  • Kezeli a sérült bőrt és megelőző hatással is bír
  • Hidratál, táplál, puhít és simává tesz
  • Tartósítószerek, parfüm és színezékek nélkül
  • Minden bőrtípusra alkalmas
  • A krém tömege 15 g

Használat:
Finoman, körkörös mozdulatokkal masszírozd a kenőcsöt a mellbimbóra és környékére. Hagyd hatni a következő szoptatásig. Nem szükséges lemosni a mellbimbóról a szoptatás előtt. Szükség szerint használd. A készítmény már a szülés előtt két hónappal megelőzésképpen használható.
Összetétel:
100% lanolin

Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Kenőcs

Rendeltetés

Meghatározás Test

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Hatás

Hatás Repedezett mellbimbókra
Kód:  BABY8443
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5901887030164
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20