Oldal frissítése

ZIAJA Kecsketejes enzimes peeling arcra és nyakra 75 ml

4,5 8 értékelés
1 790 Ft

ZIAJA Kecsketejes enzimes peeling arcra és nyakra 75 ml

Kényeztesd bőrödet a valódi kecsketej revitalizáló hatásával a ZIAJA Enzimatikus Peeling krémével. A hámlasztás segít eltávolítani az elhalt felső bőrrétegeket az arcról és a nyakról, így az ragyogóbbá és simábbá válik. A hámlasztó hatás a papain enzim és a kecsketejfehérje tartalmának köszönhető. A ZIAJA Enzimatikus Peeling hidratálja a bőrt és visszaadja annak fiatalos megjelenését. 90%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. A kecsketejet tartalmazó peeling használata az arcon és a nyakon előkészíti a bőrt a következő kozmetikai kezelésre. Az elhalt hámrétegek eltávolításának köszönhetően a kozmetikai termékek jobban felszívódnak. 

A ZIAJA kecsketejes enzimatikus peeling arcra és nyakra legfőbb jellemzői

  • A ZIAJA enzimatikus peeling arcra és nyakra eltávolítja az elhalt hámrétegeket
  • A hámlasztó hatás a papain enzim és a kecsketejfehérje tartalmának köszönhető
  • A ZIAJA Enzimatikus Peeling ragyogóvá teszi a bőrt, puhítja, kisimítja, hidratálja és visszaadja a bőr fiatalos megjelenését
  • Az elhalt hámrétegek eltávolításának köszönhetően a kozmetikai termékek jobban felszívódnak
  • A B5 provitamin (panthenol) jelenléte helyreállítja és gyógyítja a bőrt, hidratálja és puhítja azt
  • A ZIAJA Enzimatikus peeling kecsketejjel minden bőrtípusra alkalmas
  • A termék 90%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz

Használata:
Vidd fel az enzimatikus peelinget a megtisztított bőrre, hagyd rajta 5-10 percig. Ezután öblítsd le langyos vízzel vagy masszírozd be a bőrbe.


Összetétel

Aqua (Water), Propylene Glycol, Cetearyl Ethylhexanoate, Hidrogénezett polidecén, Cetearil-alkohol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil Panthenol, Papain, Kecsketej kivonat, Carbomer, Trilaureth-4-foszfát, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfüm (Fragrance), Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Benzyl Salicylate Eugenol, Limonene, Kumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Sodium Hydroxide.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml

Ajánlott

Ajánlott Arcra

Használat

Használat Nőknek
Kód:  KSPL3119
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5901887043775
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15