Oldal frissítése

ZIAJA Kecsketej Simító arcszérum 2 × 50 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZIAJA Kecsketej Simító arcszérum 2 × 50 ml

Kényeztesd fáradt bőrödet intenzív ápolással. A ZIAJA kecsketejes szérum tápláló és bőrsimító kezelést nyújt, amely minden bőrtípusra alkalmas. Összetétele kecsketejfehérjével és mannursavval gazdagított. Serkenti a kollagéntermelést, fenntartja a bőr védőgátját és csökkenti a bőr egyenetlenségeit. Ezenkívül mélyen hidratál, táplál és megtartja a nedvességet a bőrben. Helyreállítja a bőr rugalmasságát és bársonyosan puhaságot varázsol. Sminkalapnak is alkalmas. A ZIAJA bőrszérum segít az egészséges megjelenésű és ragyogó bőr elérésében. 

A ZIAJA Kecsketejes bőrsimító szérum, 2×50 ml legfontosabb jellemzői

  • Tápláló és simító ápolás a ZIAJA márkától
  • Minden bőrtípusra alkalmas szérum
  • Serkenti a kollagéntermelést és csökkenti a ráncokat
  • A ZIAJA kecsketejes szérum aktív összetevőkben gazdag
  • Hidratál és táplál
  • Ragyogó és egészséges bőrt eredményez
  • Alkalmas sminkalapnak
  • 95%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz

Használat:
Vidd fel a szérumot a megtisztított bőrre az arcon, a nyakon és a dekoltázson, és gyengéden paskold be. Kerüld a szem környékét. Használd nappal és éjszaka.


Összetétel

Aqua (Water), Glicerin, Izononyl-izononononanoát, Metilszilanol-mannuronát, Cetilészterek, Dimetikon, Olívaolaj PEG-7 észterek, Sodium Polyacrylate, Tocopheryl Acetate, Propylene Glycol, Kecsketej kivonat, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfüm (Fragrance), Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Eugenol. 

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Regeneráló
Kód:  KSPL3132s
Termékszám:  KSPL3132s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20