Oldal frissítése

ZIAJA Szemkörnyékápoló 15 ml

4,6 16 értékelés
1 690 Ft

ZIAJA Szemkörnyékápoló 15 ml

A ZIAJA 15 ml-es szemkörnyékápoló krém gyengéden gondoskodik a szemkörnyék érzékeny bőréről, ami rendkívül hajlamos a kiszáradásra. Csökkenti a sötét köröket a szem alatt, mérsékli a szemkörnyék duzzadtságát és kisimítja a kisebb ráncokat. A szemkörnyéket ragyogóvá, frissé teszi és csökkenti a szem alatti sötét foltokat. Finoman feltölti, simítja és tonizálja a bőrt, ellátja a szükséges tápanyagokkal, és hidratálja, így a szemkörnyék világos és rugalmas lesz. Olyan értékes összetevőket tartalmaz, mint a kukorica, az A és E vitaminok, a B5 provitamin, és a D- Panthenol kivonat. A termék bőrgyógyászok és allergológusok által tesztelt, szemorvosok felügyelete mellett készült, és minden bőrtípusra alkalmas.

Hatóanyagok:

  • Bioflavonoidokban gazdag kukorica kivonat, anti- cianidok és ásványi sók, melyek ragyogóvá és hidratálttá teszik a a bőrt
  • Az A-vitamin simítja a ráncokat, regenerálja a finom bőrt és visszaadja rugalmasságát
  • Az E-vitamin kitűnő antioxidáns, semlegesíti a szabad gyököket, védi a bőrt az öregedéstől és harcol a ráncok ellen
  • A B5 provitamin (D-Panthenol) megnyugtatja és intenzíven hidratálja az irritált bőrt

Felhasználás:
Kis mennyiségű szemkörnyék ápoló krémet vigyél fel a szemkörnyék tiszta bőrére, és finoman masszírozd bele kívülről a szem belső sarka felé haladva. Vigyázz, hogy a kötőhártyazsákba ne kerüljön.
Bőrtípus:
A termék minden bőrtípusra alkalmas.
Összetevők:
Aqua (Water), Caprylic/ Capric Triglyceride, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Octyldodecanol, Glycerin, Panthenol, Ceteareth-20, Propylene Glycol, Centaurea Cyanus Flower Extract, Sodium Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Sodium Polyacrylate, Methylparaben, Ethylparaben, Dmdm Hydantoin

Összetétel

VÍZ (VÍZ), KAPRIL-KAPRIKUS TRIGLICERID, HIDROGÉNEZETT KÓKUSZGLICERIDEK, ELAEIS GUINEENSIS (PÁLMA) OLAJ, OCTYLDODECANOL, CETEARIL-GLÜKOZID, CETEARIL-ALKOHOL, GLICERIN, PANTARETHENOL, CAUTHENOL-2CYENT VIRÁGKIVONAT, NÁTRIUM-AKRILÁT/NÁTRIUM-AKRILIL-DIMETIL-TURÁT KOPOLIMER, ISOHEXADECANE, POLISZORBÁT 80, TOKOFERIL-ACETÁT, RETINIL-PALMITÁT, NÁTRIUM-POLIAKRILÁT, FENOXIETANOL, HIDROXI-ACETOFENON.

Paraméterek

Típus

Termék típusa Krém

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító, Regeneráló, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Összetétel

Összetétel jellemző Vitaminos

Krém típusa

Típus Krém

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító, Regeneráló, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen

Használat

Használat Nőknek

Típus

Típus Női
Kód:  KSPL2264
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5901887048145
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15