Oldal frissítése

ZEW FOR MEN A szakállas férfi készlet

ZEW FOR MEN A szakállas férfi készlet

Boldoggá akarsz tenni egy szakállas férfit? Aztán ott van a ZEW FOR MEN The Bearded Man's Gift Set, amely tartalmaz egy szakállkefét, test- és arcszappant, hajszappant, szakállszappant és 3 az 1-ben utazó szappant. Mindez elegáns fekete díszdobozba csomagolva. A szappan a lengyel Bieszczady-hegységből származó szenet tartalmaz, amely méregtelenítő hatású, és tisztává és egészségessé teszi a szakállat.

A ZEW FOR MEN The Bearded Man's Set főbb jellemzői

  • A csomag tartalmaz szakállkefét, test- és arcszappant, hajszappant, szakállszappant és 3in1 utazó szappant.
  • A ZEW FOR MEN kozmetikai ajándékkészlet egy elegáns fekete dobozban kerül forgalomba.
  • A ZEW FOR MEN szappanok szenet tartalmaznak
  • A Bearded Man's Set ajándékba alkalmas

Szilárd szappan egy rúdban 3in1

A Bearded Man's Set ZEW FOR MEN 3-in-1 Travel Solid Soap Bar 85 ml az arcra, testre és hajra egyaránt alkalmas. A szappan a lengyelországi Bieszczady-hegységből származó szenet tartalmaz, amely méregtelenítő hatású, és egészséges és tiszta bőrt és hajat hagy. A termék minden bőr- és hajtípusra alkalmas. Sokoldalú felhasználásának és érdekes csomagolásának köszönhetően a szappan utazáshoz is alkalmas.

Szakállszappan ZEW FOR MEN

A ZEW FOR MEN Szakállas férfi szett 85 ml-es szakállszappant is tartalmaz, amely természetes összetevőket, például a lengyelországi Bieszczady-hegységből származó szenet tartalmaz. Effektíven tisztítja a szakállat, miközben a kakaó és a shea vaj hidratálja azt. A termék erőteljes formulája és a növényi olajok minden egyes mosás után hidratálják a szakállat és az alatta lévő bőrt. A szappanbetét betaint tartalmaz, ezért érzékeny bőrűek is használhatják. A betain nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású, és védi a bőrt az irritációtól. Ragadós vagy zsíros hatás nélkül ad fényt a szakállnak. A ZEW FOR MEN szakállszappant a szakáll- és bőrápolás első lépéseként naponta kell használni. A szappant alumínium tartályban szállítjuk.

Szakállkefe ZEW FOR MEN

A The Bearded Man's Set-ben találsz egy professzionális szakállkefét, amely természetes és tartós anyagokból, például bükkfából és kezelt vaddisznósörtékből készült. A ZEW FOR MEN kefe segít strukturálni és formázni a szakállat. Az ideális eredmény érdekében használja a ZEW szakállolajjal vagy szakállbalzsammal együtt.

ZEW FOR MEN hajszappan

A Bearded Man's Set ZEW FOR MEN 85 ml hajszappan a lengyel Bieszczady-hegységből származó szenet tartalmaz, amely méregtelenítő hatású, és a hajat tisztává és egészségessé teszi. A kakaó és a shea vaj hidratálja a hajukat. A hajszappan hialuronsav és aloe vera kivonatokat tartalmaz, amelyek mindkettő segít a hajnak rugalmasságot és volument nyerni. Az aloe vera képes olyan védőfilmet létrehozni, amely megtartja a nedvességet a bőr és a haj belsejében, és megvédi azokat a káros szabad gyököktől és a kiszáradástól. A hajszappan bármilyen típusú hajra használható.

ZEW FOR MEN test- és arcszappan

A The Bearded Man's Set másik eleme a 85 ml-es test- és arcszappan, amely természetes összetevőket tartalmaz, például szenet a bőr tisztítására, míg az allantoin és a sheavaj hidratál. Alantoin regeneráló és gyógyulást elősegítő hatású, így segíthet a borotválkozás okozta kisebb horzsolásokon. A ZEW FOR MEN szappan hialuronsavat tartalmaz, amely megtartja a nedvességet a bőrben, megakadályozva annak kiszáradását. A szappan bármilyen bőrtípusra és zuhanyzáskor első lépésként használható.

A test- és arcszappan összetétele:
Aqua, Glicerin, Nátrium-sztearát, Szorbit, Nátrium-laurát, Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-klorid, Dinátrium-lauril-szulfoszukcinát, Titanium Dioxide, Sztearinsav, Laurinsav, Pentanátrium-pentetát, Tetrasodium-etidronát, Hialuronsav, Carbón, Allantoin, Butysperum Parkii, Parfüm.

A szappan összetételea hajra:
Aqua, Glicerin, Nátrium-sztearát, Szorbit, Nátrium-laurát, Hialuronsav, Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-klorid, Dinátrium-lauril-szulfoszukcinát, Titanium Dioxide, Sztearinsav, Laurinsav, Pentanátrium-pentetát, Tetrasodium-etidronát, ReAloe Barbadensis levéllé por, Carbón, Butysperum Parkii, Nátrium benzoát, Parfüm.

A szappan összetételea szakállakra:
Aqua, Glicerin, Szorbit, Nátrium-sztearát, Nátrium-laurát, Sodium Oleate, Nátrium-mirisztát, Nátrium-klorid, Gliceril-mono-laurát, Cocamidopropyl Betaine, Theobroma Cacao (kakaó) magvaj, Butyrospermum Parkii (Shea vaj), Mangifera Indica (mangó) magvaj, Nátrium-tioszulfát, Sodium Citrate, Titanium Dioxide, Citromsav, Trinátrium-szulfoszukcinát, Pentanátrium-pentetát, Tetrasodium-etidronát, Carbón, Parfüm.

A 3in1 szappan összetétele:
Aqua, Glicerin, Nátrium-sztearát, Szorbit, Nátrium-laurát, Sodium Oleate, Nátrium-mirisztát, Nátrium-klorid, Gliceril-mono-laurát, Cocamidopropyl Betaine, Theobroma Cacao (kakaó) magvaj, Butyrospermum Parkii (Shea vaj, Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-klorid, Dinátrium-lauril-szulfoszukcinát, Titanium Dioxide, Sztearinsav, Laurinsav, Pentanátrium-pentetát, Tetrasodium-etidronát, Szén, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Nátrium benzoát, Parfüm.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi
Típus Szakállápolás
Kód:  KSDS1438
Termékszám:  5906874538685

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20