Oldal frissítése

ZENDIUM Complete Protection fogkrém 75 ml

4,8 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1-3 db 1 190 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 4 vagy több db 1 100 Ft/db

ZENDIUM Complete Protection fogkrém 75 ml

Ne csak a fogaidnak, hanem az ínyednek is nyújts alapos ápolást. Ez a fogkrém ráadásul véd a fogszuvasodás, fogkő és fogínygyulladás ellen, valamint erősíti a szájüreg védőrendszerét. A termék proteinek és enzimek széles skáláját tartalmazza, így segít felépíteni a természetes védekező rendszert. Az SLS és nátrium-lauril-szulfát mentes összetétel garantálja a maximális lágyságot, így a szájban található lágy szövetek védelmét. 

A csomag űrtartalma:
75 ml
Összetevők:
Water, Hydrated silica, Sorbitol, Glycerin, Xanthan gum, Steareth-30, Carrageenan, Aroma, Carrageenan, Disodium phosphate, Sodium fluoride, Amyloglucosidase, Citric acid, Glucose oxidase, Sodium saccharin, Lysozyme, Potassium thiocyanate , Colostrum, Lactoferrin, Lactoperoxidase, Cl 77891, Contains Sodium Fluoride (1450 ppm F), Egg and Milk Protein

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem
Kód:  ZUB078
Termékszám:  8712561962124
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05