Oldal frissítése

ZENDIUM Complete Protection 500 ml

5 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZENDIUM Complete Protection 500 ml

Gondot okoz a fogszuvasodás vagy az észrevehetően rossz lehelete? Az óvatos fogmosás is fogínyvérzést okoz? Hagyja maga mögött az ilyesfajta problémákat, és használjon ZENDIUM szájvizet! Ez a termék zsúfolásig telve van fehérjékkel és enzimekkel, amelyek elsődleges fontosságúak a száj, a fognyak és az íny védelméhez. Összetevői teljes kényeztetést nyújtanak. Egyetlen öblítéssel baktériumok tömkelegétől szabadulhat meg, összehasonlíthatatlanul többtől, mint a normál fogmosás során. Alkoholmentes, így lehetővé teszi, hogy gyermekek és serdülők is használhassák.

Legfőbb jellemzői:

  • Finoman ápolja a fogínyt
  • Felszámolja a baktériumtelepeket
  • Kellemesen frissíti a leheletet
  • Alkoholmentes
  • Erősíti a szájüreg védekezőképességét

Összetevők:
Víz, Glicerin, hidrogénezett keményítő hidrolizátum, xilitol, Steareth-30, nátrium-benzoát, citromsav, amiloglükozidáz, nátrium-hidroxid, allantoin, glükóz-oxidáz, aroma, nátrium-fluorid, kálium-tiocianát, lizozim, kolosztrum, laktoferrin, nátrium-kazeinát, laktoperoxidáz, kálium szorbát, limonén, CI 42051, tartalmaz nátrium-fluoridot (225 ppm F), tojást és tejfehérjét

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Tulajdonságok

Tulajdonságok Alkoholmentes
Kód:  ZUB081
Termékszám:  8712561953474

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15