Oldal frissítése

YANKEE CANDLE Classic nagy 623 g Midnight Jasmine

4,8 430 értékelés
10 190 Ft

YANKEE CANDLE Classic nagy 623 g Midnight Jasmine

A Yankee Candle Classic gyertyák a világelsők közé tartoznak az aromatizált gyertyák területén. Illatuk olyan egyedülálló és intenzív, hogy nem lehet őket összetéveszteni más termékekkel. A Yankee Candle Midnight Jasmine gyertya a legjobb minőségű alapanyagokból és természetes alapú aromákból készül. A kézzel készített kanóc, a modern design és a hosszú élettartam biztosítja, hogy az otthonod a legszebben fog illatozni, amely inspirálja a családodat és lenyűgözi a látogatókat.

A Yankee Candle Classic Midnight Jasmine 623 g gyertya legfőbb jellemzői

  • Intenzív illat az egész lakásban
  • Égési idő akár 150 óra
  • Minőségi alapanyagok és természetes illat kivonatok
  • A Yankee Candle gyertyák kanóca kézzel készített
  • Modern design és praktikus üveg csomagolás
  • A gyertya teljesen leég

Merülj el az intenzív illatokban 

A Yankee Candle Midnight Jasmine gyertya illatával elhozza a nyári esték harmóniáját. A gyertya aromája elképesztő vízi jázmin, édes lonc, nerol és mandarinvirág illatú. Ez az exotikus kombináció emlékeztetni fog a csillagokkal teli nyári ég alatt eltöltött pillanatokra. A termék tömege 623 g és akár 150 órán át ég intenzív illattal, így illatosítja az otthonodat és különleges atmoszférát teremt. A modern design és praktikus üvegcsomagolás minden belső térbe alkalmas. A Yankee Candle Classic Midnight Jasmine gyertyával egy igazi illatos álmot élsz át, amely felébreszti a képzelőerődet.

Paraméterek

Illat típusa

Illat típusa Virágos

Tömeg

Tömeg 623 g

Fajta

Gyertya fajtája Illatos

Szín

Szín Fehér

Méret

Gyertya mérete Nagy

Edény

Edény Üveg
Kód:  SVI076
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5038580000450

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05