Oldal frissítése

Yankee Candle Classic nagy 623 g friss vágott rózsák

4,8 430 értékelés
10 290 Ft

Yankee Candle Classic nagy 623 g friss vágott rózsák

A Yankee Candle Classic gyertyákat a világ legjobbjai között tartják számon. Illatuk egyedülálló és intenzív, így nem lehet összetéveszteni más termékekkel. A Yankee Candle Fresh Cut Roses a legkiválóbb összetevőkből készül, és tiszta, természetes illatanyagokat használnak fel a gyártás során. A kézzel formázott kanóc, a modern design és a hosszú égési idő garantálja, hogy otthonodat csodálatos illattal teszi még kellemsebbé, amely inspirálja a családtagokat és bámulatba ejti a látogatókat

Yankee Candle Fresh Cut Roses Classic 623 g gyertya főbb jellemzői

  • Intenzív illat az egész lakásban
  • Égési idő akár 150 óra
  • Minőségi alapanyagok, természetes kivonatok
  • A Yankee Candle gyertyák kanóca kézzel formázott
  • Modern design és praktikus üveg tégely
  • A gyertya teljes egészében leég

Érezd az intenzív aromát

A Yankee Candle Fresh Cut Roses gyertya illata a frissen vágott rózsacsokorra emlékeztet. Ez az aroma gyertya magába zárja az angol rózsák bársonyos, csábító illatát. Intenzív, gazdag és virágos, így tökéletes mindenkinek, aki imádja a virágillatot, és színének köszönhetően ideális ajándék lehet valentin napra, vagy anyák napjára. Tömege 623 g és 150 órán át intenzív illatot biztosít, így kölcsönözve rendkívüli hangulatot otthonodnak. A modern design és a praktikus üveg tégely remekül illik minden enteriőrbe. A Yankee Candle Fresh Cut Roses gyertyákkal valódi, aromás álmodozást élhetsz át, amely serkenti a képzelet.  

Paraméterek

Illat típusa

Illat típusa Virágos

Tömeg

Tömeg 623 g

Fajta

Gyertya fajtája Illatos

Szín

Szín Rózsaszín

Méret

Gyertya mérete Nagy

Edény

Edény Üveg
Kód:  SVI074
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5038580000207

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15