Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

YANKEE CANDLE Classic nagy 623 g - Clean Cotton

4,8 427 értékelés
10 190 Ft

YANKEE CANDLE Classic nagy 623 g - Clean Cotton

A Yankee Candle Classic gyertyák a legjobbak közé tartoznak a világon. Illatuk olyan egyedi és annyira intenzív, hogy semmilyen más termékkel nem téveszthető össze. A Yankee Candle Clean Cotton a legjobb minőségű alapanyagokból készül, és kizárólag természetes illatanyagokat tartalmaz. A természetes anyagú kanóc, a modern megjelenés és a hosszú élettartam gondoskodik arról, hogy otthonod mindig finoman illatozzon a család és a vendégek örömére.

A Yankee Candle Clean Cotton Classic 623 g illatgyertya főbb jellemzői

  • Intenzív illat illat az egész lakásban
  • Égési idő akár 150 óra
  • Minőségi alapanyagokból és természetes illatanyagokból készül
  • A Yankee Candle Gyertyák természetes anyagú kanóccal rendelkeznek
  • Modern megjelenés és praktikus üveg csomagolás
  • A gyertya teljes egészében leég

Érezd az intenzív illatot


A Yankee Candle Clean Cotton elvarázsol a pamut frissességével. Az illatgyertya a napon száradó pamut, a fehér virágok és egy csepp citrom illatának keverékét ontja magából. A gyertya égetése során a nyár közepén egy gyapotmezőn fogod magadat érezni. A 623 g-os gyertya 150 órányi intenzív illatot garantál, feldobja otthonodat és különleges környezetet teremt. A modern megjelenés és a praktikus üveg csomagolás minden belső térben remekül mutat. A Yankee Candle Clean Cotton gyertya valamennyi érzékedre hat.

 

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 623 g

Fajta

Gyertya fajtája Illatos

Méret

Gyertya mérete Nagy

Edény

Edény Üveg
Kód:  SVI073
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5038580000108

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15