Oldal frissítése

YANKEE CANDLE Classic 411 g - Snow In Love, közepes méret

4,9 117 értékelés
6 690 Ft

YANKEE CANDLE Classic 411 g - Snow In Love, közepes méret

A Yankee Candle a világ egyik legismertebb, meghatározó illatgyertya márkája. A gyertyák Illata olyan egyedi és intenzív, hogy nem lehet összetéveszteni más termékkel. A Yankee Candle - In Love Snow gyertya a legjobb alapanyagokból, és csak tiszta, természetes illatkivonatokból készül, kanócát pedig kézzel formálják. A modern design és a hosszú élettartam biztosítja, hogy otthonodban folyamatosan érezhetők legyenek a legfinomabb aromák, amelyek felvidítják a családtagokat, és kellemesen meglepik a látogatókat. 

A Yankee Candle Classic - Snow In Love, 411 g gyertya főbb jellemzői

  • Intenzív aromája illatossá teszi az egész lakást
  • Égési ideje akár 90 óra
  • Minőségi alapanyagokból és természetes illatkivonatokból készült
  • A Yankee Candle gyertyák kézzel formált kanóccal rendelkeznek
  • Modern design és praktikus, üveges csomagolás
  • A gyertya teljesen végigég

Élvezd az intenzív aromát

A Yankee Candle - Snow In Love illatgyertya biztosan lenyűgöz majd fás aromáival. A krémes keverék a fák, a friss, könnyű porhó, és a ragyogó téli napok hangulatát idézi meg. A gyertya tömege 411 g, és akár 90 órán át intenzív illatot áraszt, amely betölti otthonodat, és rendkívüli hangulatot sugároz. A modern designnak és praktikus üvegcsomagolásnak köszönhetően minden belső térbe illik. A Yankee Candle Classic - Snow In Love gyertyával átélhetsz egy igazi aromás álmot, amely megmozgatja a képzeletedet. 

Paraméterek

Illat típusa

Illat típusa Ünnepi/karácsonyi

Tömeg

Tömeg 411 g

Fajta

Gyertya fajtája Illatos

Szín

Szín Fehér

Méret

Gyertya mérete Közepes

Edény

Edény Üveg
Kód:  SVI069
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5038580011029
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10