Oldal frissítése

XAVAX üvegkerámia főzőlapokhoz 250 ml

4,3 21 értékelés
2 790 Ft

XAVAX üvegkerámia főzőlapokhoz 250 ml

A XAVAX 250 ml-es tisztítószer rendkívül hatékony, hiszen kifejezetten üvegkerámia főzőlap tisztításához tervezték. A tisztítószer könnyedény és kíméletesen távolítja el a makacs szennyeződéseket. A tisztítószer láthatatlan filmréteget hagy maga után, amelynek köszönhetően a főzőlap csillog a következő tisztításig. Szerezd be ezt a nagyszerű segítséget a tökéletes tisztaság és csodásan ragyogó főzőlap érdekében.
Alkalmazása:
Elsőként távolítsd el a főzőlapról a durvább szennyeződéseket, majd töröld le egy nedves ronggyal. Rázd fel a tisztítószert, majd fújd a terméket a főzőlapra. A makacs ételmaradékokon hagyd hatni hosszabb ideig, majd távolítsd el a szennyeződést. Töröld tisztára a felületet egy nedves rongy segítségével, végül töröld szárazra. A tisztítószert kizárólag hideg főzőlapon használd.

 

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Konyhába

Típus

Tisztítószer típus Folyékony

Használat

Rendeltetés Főzőlapokhoz

Darabszám

Darabszám 1 db
Kód:  EAN3141x9c
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  111726
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20