Oldal frissítése

Xavax mikroszálas törlőkendő készlet, 4 féle színben

4,7 33 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xavax mikroszálas törlőkendő készlet, 4 féle színben

A Xavax bemutatja a legideálisabb tisztítókendőt. Ez a csomag négyféle kiváló minőségű tisztítókendőt tartalmaz, különböző textúrákkal a felületükön és 4 különböző színben. Akár üveget , rozsdamentes acélát, fa, kerámiát szeretne tisztítani, ezzel mindent meg lehet találnitisztítani, amit csak szeretne.Kiváló minőségű poliészter anyagból készül, poliamiddal kiegészítve. Mivel a mérete 30x30 cm, így kiválóan használható kisebb helyek tisztítására is. Rendkívül hosszú élettartamú, és lehe használni tudja mind nedves és mind száraz tisztításra. Vízzel lemosható, maximum 30 ° C-on.

Zöld: konyha és fürdőszoba
A nagy abszorpciós képessége nem hagy szöszt és rostokat. Felszívja a sarat és a vizet; egyszerűen eltávolítja a vízkövet. Ideális  kádak, mosdók, munkafelületek és asztalok tisztítására.

Piros: felületek tisztítására
A különösen puha rostok vonzzák és megtartják a port. A felületek sérülése nélkül tisztítja a készüléket. Ideális az érzékeny felületek és berendezések tisztításához.

Kék: üveg és rozsdamentes acél
Különösen puha rostok.Csíkok hagása nélkül tisztít. Ideális üvegek, tükrök, króm felületek tisztítására.

Sárga: univerzális
Bársonyos felülete, szöszös és rostokban gazdag. Karcolás nélkül tisztít; eltávolítja a zsíros szennyeződéseket, ujjlenyomatokat és a port.

Műszaki adatok

méretek:
30x30 cm

anyaga:
15% poliamid, 85% poliészter

mennyiség:
4 db
 

Paraméterek

Rendeltetés

Ajánlott Rozsdamentes acél, Fa, Kerámia, Üveg

Tulajdonságok

Típus Svéd/mikroszálas

Típus

Típus Konyharuhák
Kód:  EAN3145d
Termékszám:  111391
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05