Oldal frissítése

XAVAX Vízkőmentesítő készítmény gőzölős vasalókhoz 250 ml 111727

4,6 16 értékelés
1 890 Ft

XAVAX Vízkőmentesítő készítmény gőzölős vasalókhoz 250 ml 111727

Hatékony vízkőoldószer gőzölős vasalóhoz, amely problémamentesen távolítja el a vízkövet, és akadályozza meg annak újbóli lerakódását. Ez a módszer a tiszta ruhák beszennyeződése ellen véd vasalás közben. Az aktív összetevők speciális keveréke nem károsítja a vasalók belső szerkezetét.  

Legfontosabb jellemzők

  • Hatékonyan feloldja a lerakódásokat
  • Alkalmas jó minőségű gőzölős vasalókhoz
  • Zökkenőmentes használatát még hidegben is
  • Biztonsági zárral

A felhasználás módja

Mindig húzd ki az elektromos áramkörből a készüléket, mielőtt megtisztítanád. Az üres víztartályt egyharmadig töltsd fel a vízkőoldóval. Állítsd a vasalót vízszintes helyzetbe, a vasalófelülettel lefelé, és helyezd alá a tálcát. Állítsd gőzölő programra, és hagyd az oldatot állni 30 percig. Ezután tiszta vízzel, több alkalommal is öblítsd át a tartályt, és futtass rajta egy gőzölő programot. Ezek után már biztosan hibátlanul működik majd készüléked!

 
Kód:  CIS137
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4047443302434
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20