Oldal frissítése

WOOM White+ 75 ml

4,1 9 értékelés
2 290 Ft

WOOM White+ 75 ml

A fogkrém és a fogkefe minden fürdőszobában megtalálható. Ezek közül a termékek közül is érdemes olyat választani, amelyek megfelelnek az egyedi igényeidnek. A remek Woom fogkrém kifejezetten a dohányosok számára lett kifejlesztve, hogy hatékonyan fehérítse és tisztítsa a fogaikat. Eltávolítja a nikotin, kávé vagy vörösbor okozta foltokat, miközben erősíti a fogzománcot. A fehérítő hatással rendelkező Woom fogkrém fehéríti a fogakat, miközben gondoskodik a fogzománcról és az egészséges ínyről. Elkerüli a súlyos ínygyulladást, amely akár fogvesztéshez vezethet. Gyakori használat esetén elősegíti a fogzománc ellenálló képességét, valamint védőréteget képez rajta. Mindemellett csodásan fényessé teszi a fogakat. A gyakori fogszuvasodásra panaszkodó embereknek is kétségtelenül jót fog tenni a magasabb aminfluorid-tartalom, amely megakadályozza a baktériumok elszaporodását, így csökkentheti a fogszuvasodás gyakoriságát. A hozzáadott fluorid hatékonyan lép fel a fogszuvasodás ellen. Ínyed és fogaid is egészségesek lesznek, ha napi rendszerességgel használod. A hatékony Woom fogkrém űrtartalma je 75 ml. A remek mentolos íz vonzóvá teszi a fogmosást. Annak érdekében, hogy mosolyod ragyogó, fogaid pedig szépek és egészségesek legyenek, érdemes elkezdeni a príma Woom fogkrém használatát az igényeknek megfelelő fogkefével együtt.

Fogkrém WOOM White+ 75 ml Lifestyle
Fogkrém WOOM White+ 75 ml Lifestyle

A remek WOOM White+ 75 ml fogkrém alapvető tulajdonságai

  • A finom Woom fogkrém megszünteti a vörösbor-, kávé- és nikotinfoltokat
  • A fehérítő hatású Woom fogkrém eltávolítja a fogakon található foltokat
  • Remek választás, ha szeretnéd a fogínyvérzést megelőzni
  • Az ismételt használat javítja a fogzománc minőségét
  • Hatékony formulája megakadályozza a fogszuvasodást
  • Fluorid is található benne
  • A készítmény mennyisége 75 ml
  • A fogmosást izgalmas élménnyé varázsolja a fogkrém mentolos íze
  • A gyöngéd Woom fogkrém használata után sokáig friss lesz a lehelet

Összetétel

AQUA, SORBITOL, HIDRATÁLT SZILÍCIUM-DIOXID, TETRAKÁLIUM-PIROFOSZFÁT, AROMA, NÁTRIUM-MONOFLUORFOSZFÁT, XANTHAN GUM, NÁTRIUM-LAUROIL-SZARKOZINÁT, NÁTRIUM-SZACHARIN, SODIUM BENZOATE, KALCIUM-GLICEROFOSZFÁT, CETILPIRIDINIUM-KLORID, CI 77891, CI 74160

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Dohányosoknak

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, Fluoriddal

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1530
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8420075180315

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10