Oldal frissítése

WOOM Total+ 75 ml

4,1 9 értékelés
2 290 Ft

WOOM Total+ 75 ml

Minden nap használunk fogkrémet és fogkefét. Találd meg azokat a termékeket, amelyek minden egyéni igényednek megfelelnek. A remek Woom fogkrém felkapott az érzékeny fogú emberek között. Speciális összetevőinek hála, csökkenti a fogak érzékenységét, és jótékony hatással van a kellemetlen fájdalomra is. A fogfehérítő Woom fogkrém eltávolíthatja a sötét pigmenteket a fogszerkezetből, és gondoskodik a fogzománc és az íny egészségéről is. Hozzájárul az érzékeny íny gyógyulásához, és megbízhatóan megállítja a vérzést. Gyakori használat esetén erősíti a fogzománcot, és védőréteget képez. Mindemellett csodásan fényessé teszi a fogakat. A fogszuvasodásra hajlamosabb emberek értékelni fogják a magasabb aminfluorid-tartalmat, amely csökkenti a baktériumok számát, ezzel együtt a fogszuvasodás kockázatát is. A hozzáadott fluorid megelőzi a fogszuvasodást. Napi használatával elérheted, hogy a fogak és az íny egészségesek legyenek. A nagyszerű Woom fogkrém űrtartalma je 75 ml. A príma mentolos íz kellemes ízt hagy a szájban a fogmosás befejezése után is. A fogak hosszú távú egészségéért, a ragyogó mosolyért és a friss leheletért érdemes átgondolni a príma Woom fogkrém használatát a megfelelő minőségű fogkefével együtt.

Fogkrém WOOM Total+ 75 ml Lifestyle
Fogkrém WOOM Total+ 75 ml Lifestyle

A kiváló WOOM Total+ 75 ml fogkrém leglényegesebb paraméterei

  • A szuper Woom fogkrém érzékeny fogakra tervezték, csökkenti az irritáció
  • A fehérítő hatással rendelkező Woom fogkrém kezeli a sötét elszíneződést
  • Védi az ínyt a gyulladástól
  • Az ismételt használat biztosítja az erős fogzománcot
  • Hatékony formulája megakadályozza a fogszuvasodást
  • Fluorid is került az összetevők közé
  • A készítmény űrtartalma 75 ml
  • A fogmosást még érdekesebbé teszi a fogkrém mentolos íze
  • A nagyszerű Woom fogkrém hosszú ideig frissen tartja a leheletet

Összetétel

AQUA, SORBITOL, HIDRATÁLT SZILÍCIUM-DIOXID, KÁLIUM-NITRÁT, HIDROXIAPATIT, PEG-8, CELLULOSE GUM, NÁTRIUM-LAUROIL-SZARKOZINÁT, NÁTRIUM-MONOFLUORFOSZFÁT, AROMA, NÁTRIUM-SZACHARIN, NÁTRIUM-HIDROXID, SODIUM BENZOATE, TOCOPHERYL ACETATE, CINC-CITRÁT, CETILPIRIDINIUM-KLORID, CI 77891

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, Fluoriddal

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1532
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8420075180308

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05