Oldal frissítése

WOOM Sensitive+ 75 ml

4,1 9 értékelés
2 290 Ft

WOOM Sensitive+ 75 ml

A fogaidat megfelelően ápoló fogkrém rendkívül fontos, így válassz olyat, amelyik leginkább kielégíti az egyedi igényeidet. A hatékony Woom fogkrém javítja az érzékeny fogú emberek életét. Különleges összetételének köszönhetően csökkenti a fogak érzékenységét és enyhíti a kellemetlen fájdalmat. A fogfehérítő Woom fogkrém nemcsak a fogakat fehéríti, hanem átfogóan ápolja a fogzománcot, és megtartja az ínyed egészségét is. Hozzájárul az érzékeny íny gyógyulásához, és megbízhatóan megállítja a vérzést. Többszöri használat esetén élvezni fogod, hogy a fogzománc megerősödik, és egy védőréteg alakul ki rajta. Ugyanakkor természetes fényt ad a fogaknak. A fogszuvasodás gyakoriságával küzdő egyéneken kétségtelenül segít majd a magasabb aminfluorid-tartalom, amelynek kiváló hatása a baktériumok számának a csökkentése, ezáltal pedig a fogszuvasodás esélye is kisebb. A hozzáadott fluorid védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen. A fogkrém mindennapos használata megőrzi fogaid és ínyed egészségét. Remek választás a számodra, ha vegán termékeket keresel. A kiváló Woom fogkrém térfogata činí 75 ml. A mennyei mentolos íz hosszan érződik még a fogmosás után is A kellemes lehelet, a szép fehér fogak és az egészséges szájhigiénia érdekében is érdemes elkezdeni a mennyei Woom fogkrém használatát a megfelelő körültekintéssel kiválasztott fogkefével együtt.

Fogkrém WOOM Sensitive+ 75 ml Lifestyle
Fogkrém WOOM Sensitive+ 75 ml Lifestyle

A nagyszerű WOOM Sensitive+ 75 ml fogkrém leglényegesebb paraméterei

  • Az ízletes Woom fogkrém érzékeny fogakra készült, és enyhíti az irritációt
  • A fehérítő hatással rendelkező Woom fogkrém kezeli a nem kívánt elszíneződést
  • Megelőzi a fogínyvérzés kialakulását
  • Az ismételt használat javítja a fogzománc minőségét
  • Minimális a fogszuvasodás kockázata a fogkrém összetételének köszönhetően
  • Fluoridtartalommal rendelkezik
  • Vegán receptúra alapján készült
  • A fogkrém űrtartalma 75 ml
  • A kiemelkedő élményt biztosítja a fogkrém mentolos íze
  • A hatékony Woom fogkrém használatával gyönyörű mosolyt és egészséges fogakat kapsz

Összetétel

AQUA, GLICERIN, HIDRATÁLT SZILÍCIUM-DIOXID, XYLITOL, AROMA, XANTHAN GUM, COCAMIDOPROPYL BETAINE, NÁTRIUM-LAUROIL-SZARKOZINÁT, HIDROXIAPATIT, NÁTRIUM-FLUORID, SODIUM BENZOATE, NÁTRIUM-SZACHARIN, KALCIUM-GLICEROFOSZFÁT, CI 14720

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, Fluoriddal, Vegán

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1533
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4751033920235

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20