Oldal frissítése

WOOM Gingival PRO CHX-szel, 50 ml

Leárazás -10 %
2 060 Ft 2 290 Ft

WOOM Gingival PRO CHX-szel, 50 ml

Ahhoz, hogy egy fogkrém csak pozitív hatással legyen a fogaidra, keress olyan készítményt, amely megfelel minden egyedi igényednek. A szuper Woom fogkrém az univerzális készítmények közé tartozik, amely gondoskodik a napi szájhigiéniáról. A parodontális betegségek ellen is fel lehet venni a küzdelmet a segítségével. Összetételéből nem hiányoznak az enzimek, vitaminok és növényi kivonatok. Gyógyhatásának köszönhetően a fogzománc is szilárdabb lesz. Megelőzi a kellemetlen ínygyulladást, amely fogvesztéshez vezethet. A benne lévő fluorid megakadályozza a fogszuvasodást. A fogkrém mindennapos használatával egészséges lesz az ínyed és a fogaid. A kiváló Woom fogkrém űrtartalma činí 50 ml. A fogak egészségéért, a ragyogóan fehér mosolyért és a friss leheletért érdemes kipróbálni a kellemes Woom fogkrém használatát egy nagyszerű fogkefével együtt.

A nagyszerű WOOM Gingival PRO CHX-szel, 50 ml fogkrém leglényegesebb paraméterei

  • Az általános Woom fogkrém tökéletesen alkalmas a szokásos napi szájápolásra
  • Jó eredményeket érhetsz el a parodontális problémák megoldásában
  • Védelmet nyújt az érzékeny íny számára és megelőzi a vérzést
  • Tartalmaz fluoridot is többek között
  • A készítmény térfogata 50 ml
  • A gyöngéd Woom fogkrém hosszú ideig biztosítja a lehelet frissességét

Összetétel

Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Xylitol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Fluoride, Sodium Benzoate, Sodium Saccharin, Chlorhexidine Digluconate, Allantoin, Cetylpyridinium Chloride, Ci 77891

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogágybetegség ellen, Ínyvédelem, Fluoriddal

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 50 ml
Kód:  ZUB1848
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4751033921089

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10