Oldal frissítése

WOOM fehérítő csíkok, 14 pár (28 db)

14 690 Ft

WOOM fehérítő csíkok, 14 pár (28 db)

Aggódsz, hogy a fogaid nem elég szépek és fehérek? A hagyományos paszták nem segítenek, de nem akarsz szakemberhez menni? Remek megoldás a Woom fogfehérítő csík, amely egyszerű és hatékony fogfehérítést garantál az otthonod kényelmében. A látható eredményekhez elegendő 14 napon át naponta 30 percig tartó alkalmazás. A Woom fogfehérítő ultravékony, láthatatlan csíkok hidrogén-peroxidot nem tartalmaznak, így rendkívül kíméletesek a fogzománchoz. Nem okoznak túlzott nyálelválasztást, nem akadályozzák a normál tevékenységeket, beleértve a beszédet is, nem hagynak gélmaradványt a fogakon, és nem kell levetés után kiöblíteni a szájat, így utazáshoz is tökéletesek. A Woom szalagok remekül tapadnak, nem csúsznak, nem esnek le, és mindig a helyén maradnak.

A Woom Bleach Strips, 14 pár fő jellemzői

  • A Woom fogfehérítő csíkok egyszerű és hatékony fogfehérítést biztosítanak a saját otthonodban.
  • 14 napon keresztül napi 30 perces alkalmazás elegendő.
  • Az ultravékony láthatatlan szalagok nem tartalmaznak hidrogén-peroxidot.
  • Maximálisan kíméletes a fogzománchoz
  • Nem okoznak fokozott fogérzékenységet, teljesen biztonságosak
  • Nem okoznak túlzott nyálelválasztást, nem akadályozzák a normál tevékenységeket.
  • Nincs maradvány a fogakon, nincs szükség öblítésre
  • A Woom szalagok nagyon jól tapadnak, nem csúsznak vagy esnek le
  • A csomag 14 párat tartalmaz felső és alsó fogakhoz (28 darab).

A Woom szalagok teljesen biztonságosak

A Woom fogfehérítő csíkok kiváló alternatívát nyújtanak a különböző fogfehérítő zselékhez képest, amelyek réteget hagynak a fogakon. ftalimidoperoxikapronsavat (PAP) tartalmaznak, amelyet aktivátorként használnak. Lebontja a foltosodást és elszíneződést okozó vegyületeket. Így a fogak ideálisan világosodnak. Ez a folyamat teljesen biztonságos, nem kell aggódnod. Természetesen a Woom csíkok nem okoznak fokozott fogérzékenységet sem. A csomagban 14 pár csík található a felső és alsó fogsorhoz (28 db).

Használat:
A fehérítő csíkokat csak a tiszta és száraz fogakra használd. Először a rövidebb csíkot tedd az alsó fogakra, majd a hosszabbat a felső fogakra. Hagyd hatni fél órán át. Ne egyél és ne igyál. A megadott idő elteltével távolítsd el és dobd ki a szalagokat. A csíkok nem alkalmasak terhes nők, 12 év alatti gyermekek, szájfekélyben szenvedők, ínysérültek számára vagy szájsebészeti beavatkozás után.

Összetétel

Glycerin, Aqua, PVP, Ethylcellulose, Alcohol, Sodium Polyacrylate, Xylitol, Ftalimidoperoxikapronsav (PAP), Rebaudiosid A, Mentol

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem
Kód:  ZUB2008
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4751033921140

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10