Oldal frissítése

WOOM Family Sensitive 75 ml

5 3 értékelés
1 390 Ft

WOOM Family Sensitive 75 ml

A fogkrém a fogkefével együtt a szájhigiénia egyik alapja. Válaszd mindkét termékből a saját egyéni igényeidnek leginkább megfelelő típust. A remek Woom fogkrém jó választásnak bizonyul azok számára, akiknek érzékeny a foguk. A hatékony formulának hála, a fogak érzékenysége és a fájdalom mértéke is csökken. Jó eredményekkel büszkélkedhet a parodontális betegségek elleni küzdelemben. Remek összetétel, amelyet enzimekkel, gyógynövénykivonatokkal és vitaminokkal dúsítottak. Gyógyító hatásainak köszönhetően erősíti a fogzománc ellenálló képességét. Megállítja az ínyvérzést, és megakadályozza a kellemetlen ínygyulladás kialakulását. Gyakori használat esetén elősegíti a fogzománc ellenálló képességét, valamint védőréteget képez rajta. Ráadásul a fogaidat természetesen fénylővé varázsolja. A gyakori fogszuvasodástól szenvedő embereknek minden bizonnyal enyhülést hoz a magasabb aminfluorid-tartalom, amely megakadályozza a baktériumok elszaporodását, és ezáltal mérsékeli a fogszuvasodást. A remek Woom fogkrém térfogata činí 75 ml. A szuper mentolos íz kellemes és tartós ízt hagy a szájban a fogmosás után. Elérheted, hogy fogaid csodásak, mosolyod ragyogó, ínyed pedig egészséges legyenek, így érdemes elkezdeni a remek Woom fogkrém használatát a megfelelő minőségű fogkefével együtt.

Fogkrém WOOM Family Sensitive 75 ml Lifestyle
Fogkrém WOOM Family Sensitive 75 ml Lifestyle

A kiváló WOOM Family Sensitive 75 ml fogkrém lényeges tulajdonságai

  • A gyöngéd Woom fogkrém érzékeny fogakra tervezték, csökkenti az irritáció
  • Nagyszerű segítség a parodontális problémák ellen
  • Védelmet nyújt az érzékeny íny számára és megelőzi a vérzést
  • A mindennapos használat után megerősödött fogzománc lesz a jutalmad
  • Összetételének köszönhetően véd a fogszuvasodástól
  • A készítmény mennyisége 75 ml
  • A fogmosást remekül kiegészíti a fogkrém mentolos íze
  • A hatékony Woom fogkrém segítségével hosszú ideig friss lesz a leheleted

Összetétel

AQUA, SORBITOL, HIDRATÁLT SZILÍCIUM-DIOXID, KÁLIUM-NITRÁT, PEG-8, NÁTRIUM-LAURIL-SZULFÁT, AROMA, CI 77891, CELLULOSE GUM, PANTHENOL, NÁTRIUM-FLUORID, NÁTRIUM-SZACHARIN, ALLANTOIN, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM BENZOATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LIMONENE

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogágybetegség ellen, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1538
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8420075180377

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20