Oldal frissítése

WOOM Family Complex 75 ml

5 3 értékelés
1 490 Ft

WOOM Family Complex 75 ml

A fogkrém és a fogkefe használata a reggeli és esti rutin része. Nézz körül, és keress olyan termékeket, amelyik megfelelnek az igényeidnek. A szuper Woom fogkrém javítja az érzékeny fogú emberek életét. Speciális összetétel, amely csökkenti a fogak érzékenységét, valamint redukálja a fájdalom mértékét is. Sikeres kiegészítője a parodontális betegségek elleni küzdelemnek. Receptúrájában növényi kivonatokat, vitaminokat és enzimeket fedezhetsz fel. Gyógyító hatásainak köszönhetően erősíti a fogzománc ellenálló képességét. Hozzájárul az érzékeny íny gyógyulásához, és megbízhatóan megállítja a vérzést. Napi használata javítja a fogzománc minőségét, valamint tartós védőréteget képez rajta. Emellett csodásan ragyogó, fényes fogaid lesznek. A fogszuvasodás miatt gyakran fogorvoshoz forduló emberek életét megkönnyíti a magasabb aminfluorid-arány, amely minimalizálja a baktériumpopulációt, ezáltal csökkenti a fogszuvasodást. A nagyszerű Woom fogkrém térfogata je 75 ml. A kellemes mentolos íz garantáltan élménnyé varázsolja a fogmosást. Az egészséges fogak, a friss lehelet és a fehér fogak megőrzéséhez ajánlott kipróbálni a szuper Woom fogkrém használatát egy jól megválasztott fogkefével együtt.

Fogkrém WOOM Family Complex 75 ml Lifestyle
Fogkrém WOOM Family Complex 75 ml Lifestyle

A kiváló WOOM Family Complex 75 ml fogkrém figyelemre méltó paraméterei

  • A nagyszerű Woom fogkrém érzékeny fogakra készült, és enyhíti az irritációt
  • Nagyszerű segítség a parodontális problémák ellen
  • Megakadályozza a fogínyvérzést, illetve véd a kialakulásától
  • Rendszeres használat mellett megerősíti a fogzománcot
  • Összetételének köszönhetően véd a fogszuvasodástól
  • A készítmény mennyisége 75 ml
  • A fogmosást kellemesebbé teszi a fogkrém mentolos íze
  • A gyöngéd Woom fogkrém egészséges fogakat és ragyogó mosolyt biztosít

Összetétel

AQUA, SORBITOL, HIDRATÁLT SZILÍCIUM-DIOXID, CELLULOSE GUM, AROMA, CI 77891, COCAMIDOPROPYL BETAINE, NÁTRIUM-MONOFLUORFOSZFÁT, NÁTRIUM-SZACHARIN, NÁTRIUM-FLUORID, SODIUM BENZOATE, CETILPIRIDINIUM-KLORID, MENTHOL

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogágybetegség ellen, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1537
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8420075180360

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05