Oldal frissítése

WOOM Aloe Vera+, 75ml

4,1 10 értékelés
1 790 Ft

WOOM Aloe Vera+, 75ml

A fogkrém és a fogkefe minden fürdőszobában megtalálható. Ezek közül a termékek közül is érdemes olyat választani, amelyek megfelelnek az egyedi igényeidnek. A hatékony Woom fogkrém az univerzális típusba tartozik, amely gondoskodik a napi fogápolásról. Ismételt használatakor a fogzománc erősödését és védőréteg kialakulását fogod tapasztalni. Emellett ragyogó fényt kölcsönöz a fogaidnak. A gyakori fogszuvasodástól szenvedő embereknek minden bizonnyal enyhülést hoz a magasabb aminfluorid-tartalom, ami a baktériumok számának csökkenését, és ezáltal a fogszuvasodás mérséklődését eredményezi. A vásárlók szeretik, mert szulfátmentes. A hatékony Woom fogkrém űrtartalma je 75 ml. Az egészséges fogak, a fehér mosoly és a friss lehelet megőrzése érdekében javasoljuk a remek Woom fogkrém használatát egy jól megválasztott fogkefével együtt.

A nagyszerű WOOM Aloe Vera+, 75ml fogkrém figyelemre méltó paraméterei

  • Az általános Woom fogkrém kiváló választás a napi fogápoláshoz
  • Az ismételt használat javítja a fogzománc minőségét
  • Az aktív összetevők minimalizálják a fogszuvasodás kockázatát
  • Nincs benne szulfát
  • A fogkrém térfogata 75 ml
  • A nagyszerű Woom fogkrém hosszú ideig frissen tartja a leheletet

Összetétel

SORBITOL, HIDRATÁLT SZILÍCIUM-DIOXID, AQUA, MENTHA PIPERITA LEVÉL VÍZ, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, LAURIL-GLÜKOZID, XANTHAN GUM, AROMA, NÁTRIUM-FLUORID, SODIUM BENZOATE, STEVIA REBAUDIANA KIVONAT, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, LIMONENE.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, Szulfátmentes

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Kód:  ZUB2193
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4751033921164

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05