Oldal frissítése

WOOLITE Pro-Care 4,5 liter (75 mosás)

4,9 343 értékelés
4 090 Ft

WOOLITE Pro-Care 4,5 liter (75 mosás)

A Woolite Pro-Care folyékony mosószer legjobb karbantartást nyújtja a ruházatnak, illata pedig a hajkozmetikumok érdekes illatára emlékeztet. Keratint tartalmaz, amely nagymértékben kezeli, és védi az egyes anyagszálakat, miközben biztosítja a szükséges rugalmasságot. Kiválóan alkalmas mindenféle ruhaneműhöz, tökéletesen megvéd a szín- és formavesztéstől.

A Woolite Pro-Care folyékony mosószer főbb jellemzői

  • A keratinos Woolite mosószer a legjobb segítség a mosáshoz
  • Összetételének köszönhetően kezeli, hidratálja és védi az anyagszálakat és lágyságot kölcsönöz nekik
  • A keratin a gyűrődések keletkezését is gátolja a mosás alatt
  • Minden típusú ruhához alkalmas, megvéd a szín- és formavesztéstől
  • Használat közben légy óvatos, mert a termék szemirritációt okoz  

Biztonsági utasítások és elsősegély

Tartsd a terméket gyermekektől elzárva. Ha orvosi segítségre van szükség, akkor legyen a csomagolás vagy a címke a kezed ügyében. Használat után alaposan moss kezet. Szembe kerülés esetén néhány percig óvatosan öblítsd le vízzel.  Ha kontaktlencsét viselsz, távolítsd el őket, úgy öblíts. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, fordulj orvoshoz. Ha a termék a szervezetbe kerül, és rosszullétet okoz, hívd a Toxikológiai Információs Központot vagy orvosodat. 

Összetétel

5% vagy több, de kevesebb, mint 15% anionos felületaktív anyag, kevesebb, mint 5 % nem ionos felületaktív anyag, szappan, enzimek, benzizotiazolinon, metilizotiazolinon, parfüm, hexil cinnamal, alfa izometil-ion, benzilszalicilát, citronellol, hexil cinnamal

 

 

Paraméterek

Használat

Ruha típusa Univerzális
Tulajdonságok Védelem a deformáció ellen, Színintenzitás megtartása

Űrtartalom

Űrtartalom 4 500 ml

Mosások száma

Mosások száma 75
Kód:  PPR227
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5908252004539

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15