Oldal frissítése

WOODWICK Ellipse Black Cherry (453,6 gramm)

4,8 292 értékelés
Szuper ár
9 490 Ft

WOODWICK Ellipse Black Cherry (453,6 gramm)

A pihenés és a kikapcsolódás pillanata nem lehet teljes, ha nem hatsz az érzékeidre. A WOODWICK Ellipse Black Cherry gyertya fantasztikus gyümölcsös aromát áraszt, amelyet a parázsló fa lágy hangja egészít ki. A Knot Pluswick Innovation természetes fából készül, szabadalmaztatott kialakítása utánozza a ropogó tűz hangját. Varázsold hangulatossá otthonod egy prémium minőségű gyertyával, amely akár 40 órán át árasztja a fekete cseresznye gazdag, édes illatát, ami nagyon kellemes.

A WOODWICK Elipsa Black Cherry gyertya főbb jellemzői

  • Luxus WOODWICK gyertya hajó alakban
  • A lédús fekete cseresznye illatával
  • A legjobb minőségű illatanyagokat tartalmazza
  • A WOODWICK gyertya akár 40 órán keresztül éghet
  • A kanóc természetes fából készült
  • Elegáns, stílusos üveg

Törődj a gyertyával

Az egyedi WOODWICK gyertyák gyönyörű lánggal rendelkeznek , azonban be kell tartani néhány alapvető szabályt a megfelelő és biztonságos égéshez. Hagyd égni a gyertyát, amíg a viasz meg nem olvad a tartály minden oldalán (kb. 30-60 perc), amíg nem képez a viasz egy tavat. Ne mozgasd a gyertyát égés közben. Tartsd a gyertyát szem előtt, és tartsd távol a huzatától. Ügyelj arra, hogy a gyertya közelében ne legyenek olyan tárgyak, amelyek felgyulladhatnak. A kanócot nem kell rövidíteni, hacsak nem haladja meg a 6 mm-t vagy a láng nem haladja meg a 3 cm-t.


Paraméterek

Illat típusa

Illat típusa Gyümölcsös

Tömeg

Tömeg 453,6 g

Alak

Gyertya alakja Hajó

Fajta

Gyertya fajtája Fa kanóccal

Szín

Szín Burgundi
Kód:  SVI274
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5038581056821

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05