Oldal frissítése

WILKINSON Premium Classic borotva ajándékdoboz

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WILKINSON Premium Classic borotva ajándékdoboz

A férfiak WILKINSON SWORD Premium Classic díszdobozában finom szakáll borotválkozásra alkalmas termékek találhatók. A praktikus borotválkozó kefe és hidratáló borotválkozó szappan elkészíti és csillapítja a szakállát, míg a Classic Razor Razor Razor tökéletesen sima bőrt biztosít. A WILKINSON ajándékkészletével mindössze egy perc alatt pontos borotválást kapsz!

Ajándékkészlet WILKINSON Premium Classic és jellemzői

  • ajándékkészlet WILKINSON Premium Classic férfiaknak
  • tartalmaz egy borotvát 5 cserélő borotvapengével, borotválkozó szappannal és borotválkozó kefével
  • prémium készlet tökéletesen sima borotválkozáshoz
  • borotva tipikus borotvapengével
  • ápoló szappan szakáll előkészítéséhez borotválkozás előtt

WILKINSON Klasszikus borotva

Az erős WILKINSON Classic borotva az egyik legnépszerűbb borotvapengék a tökéletes és kényelmes borotválkozáshoz. A klasszikus kettős penge kiváló minőségű rozsdamentes acélból tartós és éles marad a hatszoros kivitel miatt. A praktikus burkolat a borotvapengét az eltolás előtt védi, és csökkenti a vágások kockázatát. A borotva fogantyúja fém borítóval rendelkezik a borotválkozás során. Ha inkább a retro stílust és stílust kedveled, szeretni fogod a WILKINSON SWORD Classic-ot! Az egyszerűség és a maximális teljesítmény biztosítja a pontos és biztonságos borotválást, sima bőrhatással.

Borotválkozó szappan WILKINSON SWORD (125 g)

Hagyományos borotválkozó szappan A WILKINSON SWORD borotválkozás közben gazdag, krémes habokkal gondoskodik. A glicerinben dúsított összetétel és a hidratáló lehetővé teszi a borotva simán csúsztatását, minimálisra csökkentve a bőr vágás jeleit. A kókusz aromájú borotválkozó szappan tökéletesen sima bőrt eredményez.

Alkalmazás:
Nedvesítse meg a borotválkozó ecsetet és forgassa meg a szappant. Ezután alkalmazza az arcot és a szakállot a borotválkozó gépre.

Összetétel:
Aqua, palmitinsav, sztearinsav, glicerin, kókuszok, kókuszsav, nátrium-hidroxid, parfum, PEG-7 gliceril-kakaó, nátrium-Lauril-szulfát, nátrium-klorid, etil-parabén, dietil-hexil-nátrium-szulfoszukcinát, tetra-nátrium-EDTA, cinnamol, butil-fenil-metil-propion, citronellol, Hexil Cinnamal, Limonene, Linalool.

Borotválkozó kefe WILKINSON SWORD

A WILKINSON SWORD borotválkozó kefe tökéletesen kiegészíti a prémium klasszikus ajándékkészletet az arc és a nyak arcának mély borotválkozásához. A legfinomabb sörtékből készül , amelyek felemelik és nedvesítik a szakállot, hogy a bőr borotválkozzon. Használja a kefét a legjobban a hagyományos WILKINSON SWORD borotválkozással kombinálva.

Alkalmazás:
A borotválkozás előtt borotválkozó ecset segítségével borotválkozás előtt szappantartó, borotválkozó hab vagy borotválkozó zselé kombinálható.

Kód:  VBAL0708
Termékszám:  4027800215027
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05