Oldal frissítése

Wilkinson Barber's Style Beard Wash & Softener 177 ml

4 090 Ft

Wilkinson Barber's Style Beard Wash & Softener 177 ml

A Wilkinson Barber's Style termékcsaládnak köszönhetően szakállad a legjobb ápolást kapja. A Wilkinson Beard Wash & Softener sampon gyengéden kimos minden szennyeződést, puhítja a szakállat, erősíti, könnyebben formázhatóvá teszi, megnyugtatja a bőrt és tökéletesen hidratálja. Nem hagy zsíros maradványt, és könnyen alkalmazható. Kellemes illatot élvezhetsz a teafa és a vadmenta jegyeivel, amelytől úgy érzed majd magad, mintha egy fodrászatban lennél. A Wilkinson Barber's Style Beard Wash & Softener használatával biztos lehetsz benne, hogy a szakállad minden alkalommal tökéletesen ápolt lesz.

A Wilkinson Barber's Style Beard Wash & Softener fő jellemzői

  • A Wilkinson Barber's Style Beard Wash & Softener gondoskodik az ápolt megjelenésedről.
  • Gyengéden lemossa a szennyeződéseket, lágyítja a szakállat, erősíti és megkönnyíti a formázást.
  • Nyugtatja és hidratálja a bőrt
  • Nem hagy zsiradékot
  • Kellemes illat teafa és vadmenta jegyekkel
  • A Wilkinson Beard Shampoo könnyen alkalmazható

Alkalmazás:
Vigyél fel egy érme nagyságú mennyiséget a szakállra és az arcra, és habosítsd fel. Hagyd hatni 30 másodpercig, majd öblítsd le.

Összetétel

WATER/AQUA/EAU, NÁTRIUM-KOKOIL-IZETIONÁT, DECYL GLUCOSIDE, GLICERIN, NÁTRIUM-IZETIONÁT, DINÁTRIUM-LAURET-SZULFOSZUKCINÁT, NÁTRIUM-LAUROIL-SZARKOZINÁT, COCAMIDOPROPYL BETAINE, NÁTRIUM-LAURIL-SZULFOACETÁT, MENTHA PIPERITA (BORSMENTA) OLAJ, LAVANDULA HYBRIDA OLAJ, CUPRESSUS SEMPERVIRENS ÁG/LEVÉL OLAJ, CITRUS AURANTIFOLIA (LIME) OLAJ, ISOPROPYL ALCOHOL, POLYQUATERNIUM-10, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, GLYCERETH-26, GLIKOL-DISZTEARÁT, PEG-120 METIL-GLÜKÓZ-DIOLEÁT, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, CETRIMONIUM CHLORIDE, POLIKVATERNIUM-7, AMODIMETHICONE, C11-15 PARETH-7, LAURETH-9, TRIDECETH-12, DIVINIL-DIMETIKON/DIMETIKON KOPOLIMER, C12-13 PARETH-23, C12-13 PARETH-3, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LINALOOL, LIMONENE, NÁTRIUM-KLORID

Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Sampon

Űrtartalom

Űrtartalom 177 ml
Kód:  HOL1005
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4027800135462
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20