Oldal frissítése

WHITE PEARL NanoCare 100 ml

4,6 108 értékelés
2 190 Ft

WHITE PEARL NanoCare 100 ml

Mindennapos fogápolásra ajánlott termék. Nem csupán a fogak és az íny számára előnyös, hanem az egész szervezetre jótékony hatást gyakorol. Az ezüstkolloid egy általános, természetes antibiotikum, rendkívüli hatékonysággal veszi fel a harcot a káros baktériumokkal szemben. A technológiai fejlesztésben vezető szerepet játszó cseh cég, a Nanogist garantálja a kolloid ezüst minőségét. A fogkrém ezen kívül tartalmaz még propoliszt, zöld tea kivonatot, valamint mentol kivonatot is, mely hatóanyagok együttesen fellépnek a vírusokkal és gombákkal szemben, és fenntartják az orális mikroflóra egyensúlyát. 

Legfőbb jellemzői:

  • Speciális formula a vírusok, baktériumok és gombák ellen
  • Elpusztítja a szájüregben előforduló kórokozókat
  • Védi és regenerálja a szájüreget
  • Egyensúlyban tartja a száj mikroflóráját
 

Összetétel

Szorbit, Hydrated Silica, Water, Nátrium-lauril-szulfát, Polietilén-glikol 1500, Mentha Piperita Oil, Menthol, Xantán gumi, Nátrium benzoát, Sodium Saccharin, Xylitol, Propolisz kivonat, Kitozán, Camellia Sinensis Leaf Extract, Nátrium-monofluorfoszfát, Ezüst

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 100 ml
Kód:  ZUB092
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594069331691
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10