Oldal frissítése

WHITE PEARL fehérítő rendszer, 130 ml

4,0 73 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WHITE PEARL fehérítő rendszer, 130 ml

Használd ki az amerikai fogorvosok sok éves tapasztalatát,  és tedd fehérebbé a fogaidat a legfejlettebb technológia segítségével. Ez a folyamat nagyon egyszerű, és már az első használat után is láthatod majd az eredményét. Már egyszeri használat után is fehérebb és egészségesebb fogakat kapsz, akár két évre. Nagy előnye, hogy a fogfehérítést akár éjszaka is végezheted Csak öntsd a gélt az applikátorba, helyezd fel a fogadra, és hagyd, hogy kifejtse hatását. 

Ez az egyedülálló gél Aloe Vera, kamilla, valamint gránátalma kivonatot tartalmaz, és gyengéden ápolja a fehérített fogakat és a fogínyt. Képes együttműködni a fogzománccal, megállítja a kisebb fogszuvasodásokat, és védi az ínyt a begyulladástól. 

Használata: A formázható applikátorral vedd le a fogaid lenyomatát. Az így kialakított applikátort töltsd meg a fehérítő géllel, helyezd fel, és hagyd 30-60 percig hatni, hetente háromszor. Láthatóbb és gyorsabb eredmény érdekében használhatod az applikátort teljes éjszakán át. Az utóbbi esetben kényelmesebb megoldás, ha egyszerre csak az egyik fogsort fehéríted.

Legfontosabb jellemzői

  • Egyszerű alkalmazás
  • Az eredmény látható az első használat után
  • Lehet használni egy éjszakán át is
  • Az általános szájhigiéniáról is gondoskodik
  • Alkalmas érzékeny fogakra is

A csomag tartalma

  • 2 × 65 ml tubus fehérítő gél
  • 1 x applikátor-fecskendő
  • 4 × formázható gumi applikátor
  • 1 x használati utasítás

 

Összetevők: glicerin, szódabikarbóna, karragén por, xilit, szorbit, borsmentaolaj, áfonya mag olaj, aloe kivonat, kamilla virágok, kokamidopropil-betain

 

 

 

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem
Kód:  ZUB085
Termékszám:  8594069331967

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15