Oldal frissítése

WHITE PEARL Extra White Intenzív 75 ml

4,9 12 értékelés
3 790 Ft

WHITE PEARL Extra White Intenzív 75 ml

A fogkrém és a fogkefe használata a reggeli és esti rutin része. Nézz körül, és keress olyan termékeket, amelyik megfelelnek az igényeidnek. A remek BIELA PERLA fogkrém az univerzális készítmények közé tartozik, amely segítségedre lesz a mindennapi szájápolásban. A fehérítő hatással rendelkező BIELA PERLA fogkrém nemcsak a fogakat fehéríti, hanem gondoskodik a fogzománc és az íny megfelelő működéséről is. A kellemes lehelet, a szép fehér fogak és az egészséges szájhigiénia érdekében is érdemes elkezdeni a mennyei BIELA PERLA fogkrém használatát a megfelelő körültekintéssel kiválasztott fogkefével együtt.

A remek WHITE PEARL Extra White Intenzív 75 ml fogkrém leglényegesebb tulajdonságai

  • Az univerzális BIELA PERLA fogkrém tökéletesen megfelel a mindennapi szájápoláshoz
  • A fehérítő hatással rendelkező BIELA PERLA fogkrém eltávolítja a csúnya elszíneződést
  • A hatékony BIELA PERLA fogkrém használata után sokáig friss lesz a lehelet

Összetétel

összetétel.
AQUA, SORBITOL, GLICERIN, SILICA, CELLULOSE GUM, SODIUM CITRATE, NÁTRIUM-LAURIL-SZULFÁT, FTALIMIDOPEROXIKAPRONSAV, MENTA PIPERITA OLAJ, KÁLIUM-NITRÁT, MENTHOL, NÁTRIUM-SZACHARIN, CITRUS LIMON HÉJOLAJ, NÁTRIUM-FLUORID, XANTHAN GUM, GLÜKÓZ-OXIDÁZ, EUGENIA CARYOPHYLLUS VIRÁGOLAJ, PROPYLENE GLYCOL, METHYLPARABEN.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés
Kód:  ZUB998
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8588003204677

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20