Oldal frissítése

WHITE PEARL Charcoal Fogfehérítő csík 28 db

4,0 15 értékelés
5 090 Ft

WHITE PEARL Charcoal Fogfehérítő csík 28 db

Az évek folyamán fogaid csúnyán besárgulhatnak és elveszíthetik a csillogásukat. Ha fehér mosolyra vágysz, vásárolj White Pearl Charcoal fogfehérítő csíkokat. A csomagban 28 darab fehérítő csíkot találsz, amelyek aktív szenet tartalmaznak, így alkalmasak arra, hogy indulás előtt azonnal fehéríts a fogaidon. A csíkok fehérítő hatása maximális, peroxid nélkül készültek, így gyengédek az ínyhez és a fogzománchoz. A kókuszolajnak köszönhetően hidratálnak és kellemes az illatuk.

A White Pearl Charcoal fogfehérítő csíkok legfontosabb jellemzői

  • Aktív szenet tartalmaznak, amely azonnal fehérítik a fogakat
  • A Charcoal csíkok egyből csökkentik a fogak sárgás színét
  • Nem tartalmaznak peroxidot és más agresszív anyagokat
  • A White Pearl csíkok nem irritálják az ínyt és a fogzománcot
  • Kókuszolaj tartalma hidratál és kellemes illatot biztosít
  • A csomag 28 darab csíkot tartalmaz

Alkalmazás:
Hosszában szakítsd szét a tasakot és húzd ki a fóliát, amelyhez a csíkokat ragasztották. Távolítsd el a csíkot, és ragaszd rá az egyik fogsorra. Hagyd 30 - 45 percig hatni. Használat után vedd le a csíkot és dobd ki.

Összetétel:
Glycerin, Propylene Glycol, Water, Sodium Bicarbonate, Carbomer, Collulose Gum, Charcoal Powder, PVP, Sodium Hydroxide, Cocs Nucifera (Coconut) Oil.


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem
Kód:  ZUB662
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594069333084

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15