Oldal frissítése

WELLA PROFESSIONALS Ultimate Repair Shampoo 250 ml

7 690 Ft

WELLA PROFESSIONALS Ultimate Repair Shampoo 250 ml

Szeretnéd, ha a hajad mindig elbűvölően szép lenne? Ez esetben a(z) WELLA PROFESSIONALS 250 ml űrtartalommal rendelkező samponja biztosan lenyűgöz. Kifejezetten azoknak a szőkéknek ajánlott, akik imádják a hűvös szőke színt. Ez a sampon nem helyettesíti a rendszeres hajmosást, viszont nagyszerű a szín világosítására. A(z) WELLA PROFESSIONALS Ultimate Repair Shampoo 250 ml festett, minden hajtípusra és sérült hajra kitűnő választás. Női és férfi hajra tökéletes. Ha szeretsz folyékony (klasszikus) konzisztenciájú samponokat használni, ez a típus tetszeni fog. Különleges összetételének hála páratlan tápláló és regeneráló szer.

A(z) WELLA PROFESSIONALS Ultimate Repair Shampoo 250 ml sampon legfontosabb tulajdonságai

  • Használatával a haj gyönyörű és egészséges lesz
  • Eltávolítja a nem kívánt sárga árnyalatot
  • A(z) WELLA PROFESSIONALS sampon maximális kapacitása 250 ml
  • Minden hajtípusra remek választás
  • Férfiaknak és nőknek is tökéletes
  • Tökéletesen hidratált hajat eredményez
  • A(z) WELLA PROFESSIONALS Ultimate Repair Shampoo 250 ml sampon típusa: folyékony (klasszikus)

Összetétel

Aqua/Water/Eau, Nátrium-lauril-szulfát, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Dimethicone, Cocamide MEA, Parfum/Fragrance, Panthenol, Sodium Benzoate, Almasav, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Salicylic Acid, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Nátrium-hidroxid, Tetrasodium EDTA, Trinátrium-etiléndiamin-diszukcinát, Glicerin, Methylparaben, Histidine, Linalool, Citronellol, Sósav, Olajsav, Squalane, Stearic Acid, Glyceryl Oleate, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Sodium Citrate, Methylisothiazolinone, Sodium Xylenesulfonate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate

Paraméterek

Díjak

Díjak Díj nélkül

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Hatás

Hatás Regeneráló hatás, Tápláló hatás, Hajvédő hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett, Minden hajtípusra, Sérült

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum
Kód:  KSVL7839
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4064666579917

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15