Oldal frissítése

WELLA PROFESSIONALS SP Men Gradual Tone Brown Set 90ml

4 390 Ft

WELLA PROFESSIONALS SP Men Gradual Tone Brown Set 90ml

A WELLA PROFESSIONALS SP Men Gradual Tone Brown professzionális színezőhabot kifejezetten a férfi haj ápolására fejlesztették ki. Ebben a készletben találsz egy sampont a haj színpigmentjének megőrzésére, egy színezőhabot és egy speciális fésűt az alkalmazáshoz. Ha aggódsz az ősz haj vagy a lenövés miatt, akkor ez a készlet a megfelelő választás a számodra. A hajhab legfeljebb 70%-ban őszülő hajra alkalmas. A készítmény ápoló anyagokat is tartalmaz, amelyek hidratálnak és táplálnak. A haj fényes, sima és egészségesen erős lesz. A WELLA PROFESSIONALS SP Men Gradual Tone Brown szett gyönyörű ajándékként is alkalmas.

WELLA PROFESSIONALS SP Men Gradual Tone Brown Set 90ml

A WELLA PROFESSIONALS SP Men Gradual Tone Brown Set, 90 ml haápoló készlet legfontosabb jellemzői

  • Kifejezetten férfi hajra kifejlesztett színezőhab
  • A hab aktiválja a pigmentet és visszaadja a haj színét
  • Maximum 70%-os őszüléssel rendelkező hajra
  • Ápoló összetevőkkel - hidratál és táplál, kisimítja a hajszálakat
  • Speciális fésűvel a könnyű felhordás érdekében
  • Professzionális fodrász termék

Összetétel

Borotválkozás utáni balzsam - Aqua, Glycerin, Isopropyl palmitate, Methylpropanediol, Cetearyl alcohol, Glicerin-sztearát-citrát, Chamomilla recutita virágkivonat, Tocopheryl acetate, Hamamelis virginiana kéreg/levél kivonat, Tápióka keményítő, Maltodextrin, Dehidroxantán gumi, Cellulose gum, Kapril / kaprina triglicerid, Phenoxyethanol, Pirokton-olamin, Parfüm.

Borotvagél - Aqua, Palmitinsav, Triethanolamine, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Isopropyl palmitate, Chamomilla recutita virágkivonat, Hamamelis virginiana kéreg/levél kivonat, Maltodextrin, Tocopheryl acetate, Kapril / kaprina triglicerid, Hydroxyethylcellulose, Hidroxipropil-metilcellulóz, Laureth-2, PEG-14 M, PEG-90 gliceril izosztearát, Polyisobutene, Isobutane, Pirokton-olamin, BHT, Parfüm.


Paraméterek

Használat

Használat Férfiaknak

Típus

Típus Férfi

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Sampon

Űrtartalom

Űrtartalom 90 ml

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Sampon

Hatás

Hatás Hidratáló hatás
Kód:  KSVL8245
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8005610580654

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10