Oldal frissítése

WELLA PROFESSIONALS SP Men Gradual Tone Black Set 90ml

4 590 Ft

WELLA PROFESSIONALS SP Men Gradual Tone Black Set 90ml

Hajkozmetika készlet WELLA PROFESSIONALS SP Men Gradual Tone Black szett 90 ml
WELLA PROFESSIONALS

A professzionális WELLA PROFESSIONALS SP Men Gradual ToneBlackhab kifejezetten férfiak hajára lett kifejlesztve. Ebben a készletben találsz egy sampont a haj színpigmentjének megőrzésére, egy tonizáló habot és egy speciális fésűt a felvitelhez. Ha aggódsz az ősz haj vagy a lenövés miatt, akkor ez a készlet a megfelelő választás a számodra. A készítmény ápoló anyagokat is tartalmaz, amelyek hidratálnak és táplálnak. A haj fényes, sima és egészséges lesz. A WELLA PROFESSIONALS SP Men Gradual Tone Blackremek ajándéknak is.
Alapvető információk
Árnyalat: fekete
Hajtípus: minden hajtípusra
Hatás: ragyogás, puhaság, táplálás
A fejbőr típusa: érzékeny, illetve minden típus

Takard el az ősz hajszálakat a WELLA PROFESSIONALS SP Men Gradual Tone Black szett segítségével

A Gradual Tone Black ideális azoknak a férfiaknak, akik fokozatosan szeretnék elfedni az ősz hajszálakat erős színkontraszt nélkül. A fokozatos tonizálás lehetővé teszi a színintenzitás egyszerű szabályozását. A speciális összetétel gondoskodik arról, hogy a kapott hajszín természetes legyen, illetve harmonizáljon az eredeti hajszínnel. A haj egészségesnek és természetesnek tűnik, a festés látható jelei nélkül. A készlet mindent tartalmaz, ami az egyszerű és hatékony alkalmazáshoz szükséges. Csak kövesd az egyszerű lépéseket, és az eredmények már az első használat után láthatóak lesznek. A terméket a haj és a bőr egészségének szem előtt tartásával fejlesztették ki. Gyengéd összetevőket tartalmaz, amelyek kíméletesek a hajhoz és a fejbőrhöz.

Hajkozmetika készlet WELLA PROFESSIONALS SP Men Gradual Tone Black szett, 90 ml

WELLA PROFESSIONALS SP Men Gradual Tone Black Set, 90 ml hajkozmetikai készlet - legfontosabb jellemzők

  • A tonizáló hab kifejezetten férfi hajra lett kifejlesztve
  • A WELLA PROFESSIONALS SP Men Gradual Tone Black hab aktiválja a pigmentet és visszaadja a hajszínt
  • Hidratálja és táplálja a hajat, kisimítja a hajszálakat
  • A készlet tartalma: színező hab 60 ml, sampon száraz és érzékeny bőrre 30 ml, illetve egy fésű
  • Értékelni fogod az ajándékcsomagolást
  • A sampon ápolja a száraz és érzékeny fejbőrt

A WELLA PROFESSIONALS SP Men Gradual Tone Black 90 ml szett hatóanyagai

C-vitamin – ragyogást ad, regenerál, véd a napsugaraktól és megakadályozza a kiszáradást

aerob pigmentek

Újra fiatalos megjelenés!

Ha az ősz hajra keresel megoldást, a Wella Professionals SP Men Black kozmetikai szett az ideális választás. Ez a készlet tartalmaz egy színező habot, amely hatékonyan fedi az ősz hajszálakat, illetve egy sampont, amely kíméli az érzékeny fejbőrt. A szett elegáns csomagolásának köszönhetően tökéletes ajándék azoknak a férfiaknak, akik szeretnének ápolni, és a fiatalos megjelenés is fontos a számukra.

Száraz és érzékeny bőrre készült termék

A WELLA PROFESSIONALS SP Men Gradual Tone Black szett díszdobozba van csomagolva. Ápolja a száraz és érzékeny fejbőrt. Színt és fényt ad a hajnak, miközben elfedi az ősz hajat. A csomag tartalmaz egy praktikus fésűt is, amely megkönnyíti a felvitelt és biztosítja a festék egyenletes felhordását.

WELLA PROFESSIONALS

A Wella Professionals egy elismert cég, amely nagy múltra tekint vissza a hajápolás és hajformázás területén. A céget 1880-ban alapította Franz Ströher Németországban, és a professzionális hajápolás terén a világ egyik vezető vállalatává fejlődött. A Wella olyan innovatív termékek fejlesztésére és gyártására specializálódott, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi és hatékonysági követelményeknek. A márka termékek széles választékát kínálja, beleértve a samponokat, balzsamokat, hajfestékeket és hajformázó termékeket. A szakemberek a világ különböző tájairól mind megbíznak a Wella márkában, hála a technológiailag fejlett formulának, hiszen kiváló eredményeket biztosít, és garantálja a haj egészséges megjelenését és szépségét. Az innovációra és a fenntarthatóságra állandóan összpontosítva a Wella Professionals továbbra is feszegeti a hajápolás határait, és biztosítja a fodrászok számára a kivételes eredmények eléréséhez szükséges eszközöket és inspirációt.

Összetétel

Hab:
Aquam Ethanolamine, Butane, toluol-2, 5-diamin-szulfát, Cetearyl Alcohol, N, N-bisz(2-hidroxi-etil)-p-fenilén-diamin-szulfát, Resorcinol, Propane, Isobutane, Sodium Laureth Sulfate, Glicerin-sztearát SE, Nátrium-kokoil-izetionát, Parfum, Alcohol Denat., m-Aminophenol, 1-Naftol, Ascorbic Acid, Glycol Distearate, Lanolin alkohol, Nátrium-lauril-szulfát, Disodium EDTA Benzyl Salicylate Hexyl Cinnamal, Sodium Benzoate, Dinátrium-foszfát, Citric Acid, Potassium Phosphate, Tocopherol.

Sampon:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Nátrium-lauril-szulfát, Citric Acid, Valine, Sodium Chloride, PPG-2 hidroxi-etil-kókusz-izosztearamid, Sodium Citrate, Sodium Xylenesulfonate, Panthenol, Sodium Benzoate, Parfum, Salicylic Acid, Tetrasodium EDTA, Polyquaternium-10, Methylparaben, Bisabolol, Polysorbate 20, Limonene, Linalool, PEG-20 gliceril-laurát, Hexyl Cinnamal, Farnesol, Tocopherol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol, Dietilhexil-sziringilidénemalonát, Kapril-kaprikus triglicerid.



Paraméterek

Használat

Használat Férfiaknak

Típus

Típus Férfi

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Sampon

Űrtartalom

Űrtartalom 90 ml

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Krém

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Hatás

Hatás Fényesítő hatás
Kód:  KSVL8244
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8005610580685

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15