Oldal frissítése

WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich az extra táplálásért

5 5 értékelés

WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich az extra táplálásért

Örvendeztesd meg magad vagy szeretteidet a WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich termékekből álló ajándékcsomaggal. A készlet tartalmaz egy sampont, egy kondicionálót és egy hajtőemelő sprayt. A termékcsalád termékei száraz és sérült hajra ajánlottak. A sampon ápolja az igénybe vett hajat és megvédi a további károsodástól, a kondicionáló mélyen táplálja és hidratálja a hajat, a hajtőemelő spray nagyszerűen megemeli a hajat a gyökerektől, így különösen ajánlott olyan hajra, amelynek egy kis extra volumenre van szüksége. A szett ajándéknak is alkalmas.

A WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A készlet sampont, kondicionálót és hajtőemelő sprayt tartalmaz
  • A termékek száraz és sérült hajra ajánlottak
  • A sampon erősíti a hajszálakat
  • A kondicionáló biztosítja a szükséges táplálást és hidratálást
  • A hajtőemelő spray a volumen nélküli hajra ajánlott
  • A haj regenerálódik, erősebb és fényesebb lesz a termékek használata után
  • A készlet ajándéknak is alkalmas

WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich sampon

A WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich mélytápláló, tisztító sampon ápolja a vitalitás nélküli hajat. A sampon táplálja a száraz, igénybevett hajat és védi a károsodástól. A termék mélyen tisztítja, regenerálja és ápolja a hajat. Köszönhetően a goji bogyó (kínai ördögcérna) kivonatnak, a haj visszanyeri életerejét és egészséges megjelenését. A WELLA PROFESSIONALS sampon nem nehezíti el a hajat, könnyebben fésülhetővé, fényessé és puhává teszi azt.

WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich kondicionáló 

A WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing tápláló kondicionáló száraz és sérült hajra a jól ismert német WELLA cég terméke, amely kiváló minőségű hajkozmetikumok gyártására specializálódott. A kiöblítendő kondicionáló mély táplálást és tökéletes hidratálást biztosít hajadnak az egyedülálló Nutri-Enrich komplex révén. Az oleinsav, a panthenol, az E-vitamin és a goji bogyó kivonatnak köszönhetően visszaállítja a frissességet, az egészséges megjelenést, a fényt és a puhaságot. Amaximális hatás érdekében kombináld más Invigo Nutri-Enrich mélytápláló termékekkel.

WELLA PROFESSIONALS Eimi Volume Perfect Setting hajtőemelő spray

Az innovatív hajformázó vegyület tej alapú, melynek köszönhetően mindig a kívánt formára állíthatod a frizurádat. A termék nagyszerűen képes megemelni a hajat a hajtövektől, így különösen ajánlott olyan hajra, amelynek egy kis extra volumenre van szüksége. A közepes erősségű tartásnak köszönhetően a hajad könnyen formázható, természetes, puha tapintású és gyönyörűen fényes lesz.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Típus Női

Használat

Használat Nőknek
Kód:  KSDS1901
Termékszám:  8594189113207

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10