Oldal frissítése

WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri Enrich Deep Nourishing Shampoo 300 ml

4,9 13 értékelés
3 090 Ft

WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri Enrich Deep Nourishing Shampoo 300 ml

Szeretnéd, ha a hajad mindig elbűvölően szép lenne? Akkor a(z) WELLA PROFESSIONALS 300 ml kapacitással rendelkező samponja biztosan magával ragad. Kifejezetten azoknak a szőkéknek ajánlott, akik imádják a hűvös szőke színt. Természetesen ez a sampon nem helyettesíti a rendszeres hajmosást, viszont nagyszerű módja a szín világosításának. A(z) WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri Enrich Deep Nourishing Shampoo 300 ml száraz és rakoncátlan és töredező hajra kitűnő választás. Női hajra tökéletes. Ha hidratált hajra vágysz, ezt a sampont érdemes kipróbálnod, nem fog csalódást okozni. Speciális összetételének köszönhetően páratlan tápláló sampon.

A(z) WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri Enrich Deep Nourishing Shampoo 300 ml sampon fontosabb jellemzői

  • Használatával a hajad szép és egészséges lesz
  • Semlegesíti a kellemetlen sárgás tónusokat
  • A(z) WELLA PROFESSIONALS sampon max. kapacitása 300 ml
  • Kitűnő választás száraz és rakoncátlan és töredező hajra
  • Női sampon
  • Tartósan hidratálja a hajat
  • Táplálja a hajszálakat

Összetétel

Aqua/Water/Eau, Nátrium-lauril-szulfát, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Dimethicone, Cocamide MEA, Parfum/Fragrance, Sodium Benzoate, Panthenol, Citric Acid, Sodium Chloride, Salicylic Acid, Glicerin, Tetrasodium EDTA, Trinátrium-etiléndiamin-diszukcinát, Methylparaben, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Limonene, Nátrium-hidroxid, Benzyl Salicylate Hexyl Cinnamal, Sósav, Linalool, Lycium Barbarum gyümölcskivonat, Olajsav, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Sodium Citrate, Methylisothiazolinone, Nátrium-xilénszulfonát.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Hidratáló hatás, Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Száraz, Rakoncátlan és töredező

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum
Kód:  KSVL7779
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4064666585765

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15