Oldal frissítése

WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brillance Color Protection Shampoo Fine 300ml

5 9 értékelés
4 890 Ft

WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brillance Color Protection Shampoo Fine 300ml

Szeretnéd, ha a hajad mindig elbűvölően szép lenne? Akkor a(z) WELLA PROFESSIONALS 300 ml kapacitással rendelkező samponja biztosan elvarázsol. Kifejezetten azoknak a szőkéknek ajánlott, akik leginkább a hűvös szőke színt kedvelik. Ez a sampon nem helyettesíti a rendszeres hajmosást, ugyanakkor nagyszerű a szín világosítására. A(z) WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brillance Color Protection Shampoo Fine 300ml festett és finom szálú hajra pompás választás. Női hajra tökéletes. Ha szeretsz folyékony (klasszikus) állagú samponokat használni, ez a típus garantáltan tetszeni fog. Ha ragyogó és hidratált hajat szeretnél, ez a sampon nem fog csalódást okozni.

A(z) WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brillance Color Protection Shampoo Fine 300ml sampon legfontosabb jellemzői

  • Használatával a haj szép és egészséges lesz
  • Megszünteti a nem kívánatos sárgás árnyalatokat
  • A(z) WELLA PROFESSIONALS sampon űrtartalma: 300 ml
  • Ideális választás festett és finom szálú hajra
  • Női sampon
  • Tökéletesen hidratált hajat eredményez
  • A(z) WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brillance Color Protection Shampoo Fine 300ml sampon típusa: folyékony (klasszikus)

Összetétel

Aqua/Water/Eau, Nátrium-lauril-szulfát, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Dimethicone, Glycol Distearate, Cocamide MEA, Parfum/Fragrance, Sodium Benzoate, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glicerin, Salicylic Acid, Tocopheryl Acetate, Tetrasodium EDTA, Sodium Chloride, Limonene, Trinátrium-etiléndiamin-diszukcinát, Methylparaben, Glioxilsav, Nátrium-hidroxid, Linalool, Hexyl Cinnamal, Sósav, Microcitrus Australasica gyümölcskivonat, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Sodium Citrate, Methylisothiazolinone, Nátrium-xilénszulfonát.

Paraméterek

Díjak

Díjak Díj nélkül

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Hidratáló hatás, Hajvédő hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett, Finom szálú

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum
Kód:  KSVL7780
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4064666339221

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15