Oldal frissítése

WELLA PROFESSIONAL Oil Reflections Conditioner hajkondícionáló, 200 ml

4,7 11 értékelés
5 590 Ft

WELLA PROFESSIONAL Oil Reflections Conditioner hajkondícionáló, 200 ml

A WELLA PROFESSIONAL Light Reflection sampon egyedülálló szépségápolási termék a tiszta és fényes hajért. A hajat és a fejbőrt mélyen tisztítja és eltávolítja az összes szennyeződést. Hidratálja a hajat, ragyogóbbá teszi, ezen kívül selymes és sima marad. Segíti a természetes lipidréteg védelmét a sérülések és a káros szabad gyökök ellen. Összetételét kaméliaolajjal és fehér tea kivonattal gazdagítják. A haj csodálatos, keleti illatot fog idézni, melyet a Kelet fehér homokdűnéi inspirálnak. Kényeztesse haját előkelő gondozással, amely fényes ragyogással látja el!

Hatóanyagok:

  • Camellia olaj a gyönyörű, természetesen csillogó hajra kiváló hidratáló hatással
  • fehér tea a magas antioxidáns tartalomnak köszönhetően védi a hajat a korai öregedésből

Hatása:

Az alkalmazás eredménye fényes, ragyogó haj, sima és bársonyosan puha érintéssel. A haja tökéletesen tiszta és hidratált lesz, kellemes illattal.

Alkalmazás:
A kondícionlót a frissen mosott haj teljes hosszára vigye fel, a hajvégeket is érintve. Hagyja hatni 30 másodpercig, majd bő vízzel öblítse le! 
Hajtípus:
A termék minden típusú hajra alkalmas.
Összetevők:

Aqua, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Isopropyl Alcohol, Parfum, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Propylene Glycol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Camellia Sinensis Leaf Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Camellia Oleifera Seed Oil 

Összetétel

Aqua, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Isopropyl Alcohol,Parfum, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Benzyl Alcohol, Phenoxyethamol, Methylparaben,Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Propylene Glycol,Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Camellia Sinensis Leaf Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Camelia Oleifera Seed Oil

Paraméterek

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Mélytisztítás

Haj típusa

Haj típusa Festett, Minden hajtípusra, Szőke

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Típus

Termék típusa Kondicionáló
Kód:  KSVL2940
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4064666043722

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20