Oldal frissítése

WELLA PROFESSIONAL Elements Renewing Mask hajmaszk 500 ml

5 1 értékelés

WELLA PROFESSIONAL Elements Renewing Mask hajmaszk 500 ml

WELLA PROFESSIONAL Elements Renewing Mask
 

Az Elements Hair Renewing Mask hajmaszk intenzíven regenerálja és ápolja a száraz, sérült hajat. Az aktív hatóanyagokat tartalmazó gazdag összetétel behatol a hajszálak mélyébe, ahol hidratál, ápol és megóvja a hajat a káros külső hatásoktól. A maszk erőssé, rugalmassá teszi a hajat, emellett megkönnyíti a fésülést is. Gondoskodj a hajadról egy minőségi hajmaszk segítségével, amely védelmet nyújt!

A hajmaszk textúrájának köszönhetően könnyen felvihető, és hatását azonnal kifejti. A maszk NuTREE komplex formulával gazdagított, amely természetes forrásból származó kivonatokat tartalmaz, melyek védik és keratinnal látják el a hajat. A maszk regenerálja a hajat, erősíti a hajszálakat, és természetes rugalmasságot nyújt. Gondoskodj a hajadról egy minőségi termékkel, amely a hajat egészségessé és gyönyörűvé varázsolja!

Hajtípus:
Száraz és sérült hajra

Alkalmazás:
Vidd fel egyenletesen a hajra, és gyengéden masszírozd be. Hagyd hatni 5 percig, majd alaposan öblítsd le.

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Keratinos

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő
Kód:  KSVL2677
Termékszám:  3614226771650

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20