Oldal frissítése

WELLA EIMI Shape Control 300 ml

4,9 11 értékelés
5 190 Ft

WELLA EIMI Shape Control 300 ml

A WELLA EIMI Shape Control 300 ml hajhab kiváló minőségű hajformázó hab, amely egyszerűbbé teszi a hajformázást és megkönnyíti a csodálatos, stílusos frizura elkészítését. A különlegesen selymes hab extra erős tartást ad hajadnak, gondoskodik a szükséges hidratálásról, miközben megőrzi rugalmasságát. A finom és könnyed hab nem nehezíti el a hajat, frizurád nem lesz tőle zsíros vagy ragacsos. Használatát követően a haj lágy és tökéletesen rugalmas lesz. A rögzítés mértéke: 4. Kényeztesd hajad luxuskivitelű gondoskodással és a szükséges tartással és rugalmassággal.

Alkalmazás:
Használat előtt alaposan rázd fel, majd nyomj egy kevés habot hajadra a hajtövektől egészen a hajvégekig. Ezután szárítsd meg hajadat hajszárítóval. 

Hajtípus:
A termék minden hajtípushoz alkalmas.

A rögzítés mértéke:
4

 

Paraméterek

Típus

Termék típusa Hajformázó

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Rögzítés szöge

Tartás Extra erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Nem rendelkezik hajvédelemmel

Hatás

Hatás Dúsító hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum
Kód:  KSVL2743
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8005610532356

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20