Oldal frissítése

WELLA EIMI Grip Cream 75 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WELLA EIMI Grip Cream 75 ml

A Wella EIMI Grip Cream hajkrém egy rugalmas hajformázó készítmény 75 ml-es kiszerelésben, amely kreatív frizura kialakításában segít rövid és hosszú haj esetében egyaránt. A termék finom textúrája értékes karnaubaviaszt tartalmaz, amely a brazil pálmafa leveleiből készült, és amely természetes fényt nyújt a hajadnak. A krém megkönnyíti a haj formázását, és segít elérni a kívánt megjelenést. Emellett megőrzi a haj rugalmasságát, és 3. szintű rögzítést kínál. Kényeztesd a hajad ezzel a luxus gondoskodással, amely ragyogó fényt és tökéletes stylingot biztosít a hajadnak!

Alkalmazás:
Tegyél egy kevés krémet a tenyeredbe, oszlasd szét a száraz hajadon, és alakítsd ki a frizurát, amit szeretnél!

Hajtípus:
A termék minden hajtípushoz alkalmas.

A rögzítés szintje:
3

Összetétel:
Water/Eau, Petrolatum, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Pentylene Glycol, Ceteareth-25, Ceresin, PVP, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire De Carnauba, VP/VA Copolymer, Squalane, Phenoxyethanol, Fragrance/ Parfum, Panthenol, Sodium Benzoate, Methylparaben, Propylparaben, Disodium EDTA, Ethylhexyl Methoxycinnamate, PEG-90M, Yellow 5, Red 4.

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Rögzítés

Haj típusa

Haj típusa Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml

Rögzítés szöge

Tartás Közepes fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Nem rendelkezik hajvédelemmel
Kód:  KSVL2731
Termékszám:  8005610574455

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20