Oldal frissítése

WELEDA zsályás balzsam gél 30 ml

4,0 1 értékelés
Leárazás -10 %
2 780 Ft 3 090 Ft

WELEDA zsályás balzsam gél 30 ml

Ahhoz, hogy fogaid élvezhessék a fogkrém összes előnyét, találd meg azt a készítményt, amelyik a legjobban megfelel az igényeidnek. A nagyszerű WELEDA fogkrém ma már általánosan használt a szájápolásban, és egy jól megválasztott fogkefével együtt megőrzi fogaid egészségét és megfelelő működését. A fogak hosszú távú egészségéért, a ragyogó mosolyért és a friss leheletért érdemes átgondolni a remek WELEDA fogkrém használatát egy megfelelően kiválasztott fogkefével együtt.

Összetétel

Víz, alkohol, glicerin, xantán gumi, zsályalevél kivonat, Kamilla virágkivonat, Krameria triandra gyökérkivonat, mirha gyanta (mirha), a lócseresznyefa kérgének kivonata, Kalcium-fluorid (erősen hígított formában) magnézium-fluorid (erősen hígított formában), aroma *, limonen *, linalool *
Kód:  ZUB1783
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4001638088060
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15