Oldal frissítése

WELEDA Tisztító arclemosó 100 ml

5 1 értékelés
Szuper ár
3 990 Ft

WELEDA Tisztító arclemosó 100 ml

A WELEDA frissítő és tonizáló krém olyan termék, amely rendszeresen gondoskodik a bőrödről. A bázist a Virginia fűzfa kivonatai alkotják, amelyek a pórusokat összehúzzák és lágyítják, és mélyen megtisztítják a bőrt. A vadrózsa levelei és természetes illóolajai mellett a bőr megnyugszik, és tiszta lesz. A WELEDA tisztító krém könnyű, friss, citrom illatával az összes bőrtípus számára alkalmas. Alkalmas vegánok számára is.

WELEDA krém és tulajdonságai

  • WELEDA krém BIO minőségben
  • tónusossá teszi a bőrt és mélyen megtisztítja a bőrt
  • A Virginia fűzfa és vadrózsa leveleit tartalmazza
  • Lágyítja és összehúzza a pórusokat
  • Megnyugtatja és ragyogóvá teszi a bőrt
  • A természetes illóolajok friss illatot adnak
  • A tisztító krémet minden korosztály számára ajánlják

Alkalmazás:
Az arctisztító vizet nedves kozmetikai párnával vidd fel az arcra, a nyakra és a nyakvonalra. Kerüld a szem területét. Használd reggel és este. Használat előtt jól rázd fel.

Összetétel:
víz, alkohol, levélkivonat rosa moschata, szűz szűz desztillátum, citromfű kivonat, parfüm *, limonén *, linalol *, geraniol *, citral *

* természetes illóolajoktól       

WELEDA természetes kozmetikumok 

A WELEDA minősített természetes kozmetikumai a természet iránti szeretettel és tisztelettel készülnek. Nem tartalmaznak szintetikus tartósítószereket, festékeket, parfümöket vagy kőolaj alapú ásványolaj alapú termékeket. A Weleda a NATRUE tanúsítvány birtokosa - garantálja a tiszta természetes kozmetikumok és a szerves kozmetikumok legmagasabb színvonalát.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KSPL2207
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4001638095709
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15