Oldal frissítése

WELEDA Téli varázslat szett 230 ml

5 390 Ft

WELEDA Téli varázslat szett 230 ml

A karácsonyi hangulathoz a WELEDA Téli varázslat kozmetikai készlet áll rendelkezésedre. Ez a szett a csillagánizs, a vanília és a citrom illatával melegít fel. Tusfürdőkrémet és regeneráló kézkrémet tartalmaz. A szett ünnepi illatba csomagolva fiatalítást, nyugtatást és jó közérzetet biztosít. 100%-ban természetes illatú. A WELEDA Téli varázslat szett száraz és érdes bőrre alkalmas, amelyet megvéd a nedvességvesztéstől és bársonyosan puhává varázsol. A shea vajat, a gránátalmamag olajat és a szezám olajat kombinálták benne. Ez a BIO kozmetikum az etikus beszerzési elveket követi.

A WELEDA Téli varázslat kozmetikai szett főbb jellemzői

  • A WELEDA Téli varázslat kozmetikai szett tusfürdőt és regeneráló kézkrémet tartalmaz
  • A csillagánizs, vanília és citrom aromája jellemzi
  • Megfiatalodást, megnyugvást és jó közérzetet biztosít
  • 100%-ban természetes illatú
  • A WELEDA Téli varázslat a száraz és érdes bőrre ajánlott
  • A shea vaj, a gránátalmamag olaj és a szezám olaj kombinációja

A csomag tartalma:
Krémtusfürdő 200 ml
Kézkrém 30 ml

Összetétel

Aroma zuhanyzó kényelem: Víz, Napraforgóolaj, Coco glucoside, Alkohol, Dinátrium-kokoil-glutamát, Glicerin, Szag⭑, Karragén, Tejsav, Nátrium-kokoil-glutamát, Xantán gumi, Limonen⭑, Linalool⭑, Geraniol⭑, Citral⭑, Eugenol⭑ * természetes illóolajokból Comfort kézkrém: Eugenol⭑ * természetes illóolajokból Comfort kézkrém:6 Szezámolaj, Aroma zuhanyzó kényelem:9 Eugenol⭑ * természetes illóolajokból Comfort kézkrém:1 Glicerin-sztearát SE, Shea vaj, Az olívaolaj el nem szappanozható része, Gránátalma magolaj, Kölesmag kivonat, Aroma zuhanyzó kényelem:6 Sztearinsav, Palmitinsav, Szag, Limonén, Linalool, Benzil-benzoát, Geraniol, Citral, Eugenol

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 230 ml

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Kézkrém, Krémtusfürdő
Kód:  VBAL8924
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590129007766
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05