Oldal frissítése

WELEDA Nyugtató babakrém 50 ml

3,0 1 értékelés
Leárazás -18 %
3 190 Ft 3 890 Ft

WELEDA Nyugtató babakrém 50 ml

A WELEDA minősített natúrkozmetikai márka 50 ml-es nyugtató babakrémje segít megelőzni a bőrirritációt a pelenkával fedett területen. Nyugtatja a túlérzékeny bőrt, és intenzív ápolást biztosít számára. Csecsemők számára a születés utáni első naptól kezdve alkalmas. A természetes összetevői között gondosan kiválasztott, jótékony anyagok és a máriatövis értékes kivonatai is megtalálhatók. Bio kókusz- és szezámolajjal, valamint cink-oxiddal is dúsított. A termék nem tartalmaz szintetikus tartósítószereket, színezékeket, illatanyagokat, alkoholt vagy kőolajból előállított, ásványi olaj alapú összetevőket.

Aktív összetevők:

  • A máriatövis kivonata megnyugtatja a túlérzékeny bőrt
  • A kókusz- és a szezámolaj helyreállítja a bőr természetes funkcióját
  • A cink-oxid véd a nedvesség ellen

Használata:
A popsi kíméletes tisztítása után a krémet a székletnek és a túlzott nedvességnek kitett területekre, különösen a bőrredőkre, vagy a már kialakult pelenkakiütésre kell felvinni.
Összetevők:
Víz, cink-oxid, kókuszolaj, mandulaolaj, szezámolaj, glicerin, lanolin, hidrolizált méhviasz, gliceril-oleát, fehér méhviasz, borágómagolaj, a napraforgóolaj csíraközi frakciója, a máriatövis gyökeréből nyert kivonat, árvácskakivonat, gliceril-kaprilát, nátrium-lauril-laktát, tejsav

Paraméterek

Ajánlott

Alsó korhatár 0 éves kortól

Hatás

Hatás Hidratáló és tápláló, Pelenkakiütés elleni védelem

Terméktípus

Terméktípus Krém

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Érzékeny (sensitive), Száraz

Illatanyag

Illat Illatmentes
Kód:  KSTE786
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4001638096652
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15